Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2008

Άγγελοι και Αρχάγγελοι

Οι Αρχαγγελικές ενέργειες διαλύουν τις σκοτεινές σκεπτομορφές και επαναφέρουν τη φυσική ισορροπία με απλότητα και ταυτόχρονα με εκπληκτική εξυπνάδα. Είναι πάρα πολύ σοφό να δουλεύουμε με τις Αρχαγγελικές ενέργειες οι οποίες είναι εκεί και περιμένουν τη δική μας εντολή για να μας υπηρετήσουν.

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη παρανόηση και κακή πληροφόρηση σε σχέση με τη φύση των Αγγέλων και Αρχαγγέλων. Αυτές οι ενέργειες είναι μέσα στη δομή μας, πολύ κοντά στο Κέντρο μας, την Πηγή, ή τον Θεό. Είναι απ'ευθείας θεϊκές, αγνές και αμόλυντες ενέργειες, τις οποίες με την επίκλησή μας τις φέρνουμε πιο κοντά στην πραγμάτωση στο επίπεδο το φυσικό. Δεν είναι κάποια "πνεύματα" που επικαλούμαστε και έρχονται από κάπου "έξω" από μας, αλλά είναι ΜΕΣΑ μας, κοντά στο Κέντρο μας. Η φύση τους είναι πάρα πολύ γρήγορη, πάλλονται δηλαδή σε πολύ υψηλές συχνότητες. Οι σκοτεινές σκεπτομορφές (όπως για παράδειγμα η θλίψη ή η λαγνεία) αντίθετα πάλλονται σε αργή συχνότητα.

Όσο πιο πολύ ευθυγραμμίζεται κανείς με τη Ροή της Θεϊκής Συχνότητας, τόσο όλη του η υπόσταση αρχίζει και μετουσιώνεται. Στο μέλλον θα μπορούμε να δρούμε κατευθείαν στο φυσικό επίπεδο και να το μεταλλάσσουμε κατά βούληση. Πρέπει όμως να πέσουν αρκετές 'παχυλότητες' ακόμα από το DNA και τη δομή μας. Οι Αρχάγγελοι είναι οι πιο χρήσιμοι βοηθοί σ' αυτή τη μετουσίωση, αφού όπως είπαμε είναι απ'ευθείας θεϊκές ενέργειες. Στο πνευματικό μονοπάτι πολύ απλά δεν γίνεται να πορευτεί κανείς χωρίς τη βοήθεια των Αρχαγγέλων και αργά ή γρήγορα Τους συναντά. Η δική μας συνειδητή επίκληση φυσικά επιταχύνει τη διαδικασία, αφού κάνουμε συνειδητή προσωπική αίτηση για την αναγωγή μας μέσω της συνεργασίας Τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)