Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2008

Η Ομορφιά είναι για τους τολμηρούς

"Στα πρακτικά προβλήματα της ζωής αναζητήστε την ομορφιά, η οποία τελικά θα λύσει τους κόμπους. Η ομορφιά εξελίσσει το πνεύμα, διευρύνει τη συνειδητότητα και σταθεροποιεί τον οργανισμό. Είναι απ’τις πιο εξυψωμένες ασκήσεις, αυτή της εξάσκησης της ομορφιάς."

*************************************

Η Ομορφιά είναι για τους τολμηρούς, αυτούς που δεν φοβούνται να αφήσουν τους εγωισμούς πίσω και να μπουν σε κατάσταση δοσίματος. Ότι και να μας συμβαίνει στη ζωή, μια αντιμετώπιση γεμάτη ομορφιά, θα βοηθήσει τους κόμπους και τα μπλοκαρίσματα να λυθούν.

Η Ομορφιά είναι μια επιστημονική πνευματικά κατάσταση, η οποία εμπλουτίζει το πεδίο μας με περισσότερα μόρια συνειδητότητας και φωτός. Δεν είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί, αρκεί να βγει κανείς απ'την κλειστή του φυλακή και να ανοιχτεί στη ζωή, χωρίς αναμονή αποτελεσμάτων.

Πρέπει να μάθουμε να είμαστε αυτόνομοι ενεργειακά και πνευματικά, και να μην αναζητούμε επιβεβαίωση και ενέργεια απ'τους άλλους, αν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν ψυχές. Οι αυτο-δημιουργημένες ή κληρονομημένες ανασφάλειες πρέπει να εκλείψουν, για χάριν του πνεύματος. Η εξάσκηση στην ομορφιά βοηθά εκπληκτικά σ'αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)