Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008

Ομαδικός διαλογισμός και υπηρεσία - Τ. Σαραϊνταριάν

Ο ομαδικός διαλογισμός και η ομαδική υπηρεσία είναι σαν μια συμφωνία. Είναι το τελειότερο αποτέλεσμα πολλών οργάνων, συντονισμένων και εναρμονισμένων το ένα με το άλλο σε ομαδική συνείδηση.

Στον ομαδικό διαλογισμό το πυρ της καρδιάς μας πάλλεται, ακτινοβολεί, αγκαλιάζει τις καρδιές των μελών της ομάδας και δημιουργεί ένα υποκειμενικό κέντρο καρδιάς, το οποίο είναι ένα κέντρο αληθινής αγάπης. Μια αγάπη που εκχέεται από το κέντρο της καρδιάς της ομάδας και γίνεται εμπειρία μόνο σε ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία.

Ο ομαδικός διαλογισμός αυξάνει εντυπωσιακά το ατομικό φως και τη δύναμη της θέλησής μας. Μπορεί να φτάσει κανείς σε κάποιο βαθμό φώτισης μέσω ατομικού διαλογισμού, αλλά είναι αδύνατον να επικαλεστεί την αληθινή Αγάπη και την ενέργεια της Θέλησης χωρίς ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία. Ανώτερες ενέργειες μπορούν να προσεγγιστούν, να απελευθερωθούν, να διαμοιραστούν με ασφάλεια και να χρησιμοποιηθούν εποικοδομητικά μόνο σε ομαδικό σχηματισμό.

Ο ομαδικός διαλογισμός μπορεί να διευθετήσει και να επανορθώσει πολλούς ατομικούς μηχανισμούς που διαστρεβλώθηκαν ή καταστράφηκαν με το λανθασμένο διαλογισμό. Μπορεί να θεραπεύσει πολλά ατομικά και ομαδικά ψυχικά τραύματα και να διαλύσει πολλά εμπόδια.

-Torkom Saraydarian1 σχόλιο:

Elena είπε...

Einai alh8eia fusika ola auta.
O omadikos dialogismos einai teleiws diaforetikos ap'ton atomiko. Exei tis dikes tou duskolies alla kai ta dika tou megala ofelh. Kapoies fores mporei na mhn mas aresei giati 'phrame to energeiako varos' kapoiou pio kainourgiou, alla to dunamiko pou dhmiourgeitai einai gewmetrika pio megalo ap'ton atomiko dialogismo, to idio kai oi energeies pou 'katevainoun'.

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)