Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

"Η δυνατότητα για εξέλιξη είναι ανάλογη της θέλησης για Φως"

"Η δυνατότητα για εξέλιξη είναι ανάλογη της θέλησης για Φως. Ξεπεράστε τους προϊδεασμούς σας και μπείτε στο Κόσμο του Φωτός και του Χρώματος. Μηνύματα ψυχής έρχονται από τον κόσμο αυτό, μηνύματα που τρέφουν και ομορφαίνουν τη ψυχή."

****************************

Η δυνατότητά μας για εξέλιξη εξαρτάται από τη θέληση μας να φτάσουμε το Φως, να γίνουμε το Φως του Πνεύματος. Η εξέλιξή μας δεν έχει τόσο να κάνει με διανοητικές γνώσεις – άλλωστε η σοφία και οι εσωτερικές γνώσεις, έρχονται σαν αποτέλεσμα της ψυχικής μας εξέλιξης. Αυτό που μετράει είναι η κίνησή μας στα πνευματικά πεδία.

Για να μπορέσουμε να εκτοξεύσουμε το πνεύμα μας στα ανώτερα πνευματικά επίπεδα, πρέπει να κάνουμε προσπάθεια υπέρβασης των προϊδεασμών μας, υπέρβαση και διάλυση των ψυχονοητικών δομών που εμποδίζουν την ελευθερία μας. Για να μπορέσει το πνεύμα μας να κινηθεί στα ανώτερα πεδία, επίσης, είναι απαραίτητη μια ισορροπημένη ζωή και προσωπικότητα. Αν κάποιος δεν έχει ισορροπημένη εξωτερική και ψυχική ζωή και το πνεύμα του έχει τη τάση να πετά, απλά πηγαίνει σε χαμηλά πεδία, στα αστρικά πεδία. Γι’ αυτό χρειάζεται γείωση. Όσο πιο βαθιά είναι οι ρίζες μας στη γη, και άρα όσο πιο ισορροπημένοι και σταθεροί είμαστε, τόσο πιο ψηλά μπορεί το πνεύμα να πετάξει και να φέρει πίσω ενέργειες υψηλές, που μας τρέφουν και μας δίνουν ζωή.

Ο ανώτερος πνευματικός κόσμος είναι γεμάτος Φως και Χρώμα, ας τον επισκεφτούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)