Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2009

Είναι σημαντικό όχι μόνο να αγαπάτε αλλά να κάνετε και τους άλλους να σας αγαπούν - Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Ο μαθητής της νέας εποχής διασπείρει αγνή αγάπη. Είναι πολύ σημαντικό για ένα άτομο να αγαπιέται. Αυτό δεν είναι μόνο μια απάντηση στη μοναξιά ή στις σεξουαλικές, συναισθηματικές ή βιολογικές ανάγκες αλλά είναι επίσης μια απάντηση σε προβλήματα υγείας. Όταν κάποιος αγαπιέται, μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα μικρόβια, τα βακτηρίδια και τα καταστροφικά δηλητήρια που είναι συσσωρευμένα στο σύστημά του μέσω των τροφών, του αέρα και των στενών σχέσεων.

Η καρδιά είναι ο μεγαλύτερος πολεμιστής στο σύστημά μας. Αν περιβάλλεται από αγάπη, μπορεί να υπερνικήσει πολλές εχθρικές δυνάμεις. Αλλά αν βομβαρδίζεται από δηλητηριώδη βέλη κακίας, προδοσίας και διαβολής δεν μπορεί να λειτουργήσει και το άτομο υποχωρεί κάτω από την επίθεση εχθρικών δυνάμεων.

Γι'αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο να μάθετε πως να αγαπάτε αλλά και πως να κάνετε τους ανθρώπους να σας αγαπούν, να σας σέβονται ακόμα και να σας θαυμάζουν. Τέτοιες στάσεις προς εσάς δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μέσα στην οποία η καρδιά σας μπορεί να πολεμήσει, να σημειώσει πολλές νίκες και να μεταδώσει στο δυστυχισμένο κόσμο θεραπευτικές ενέργειες από το διάστημα.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να έγραφες και την πυγή των αποσπασμάτων έτσι ώστε αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες να ξέρει που πρέπει να ανατρέξει.

Elena είπε...

Πρέπει να είναι από το βιβλίο "Πρόκληση για μαθητεία", αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Τα περισσότερα αποσπάσματα του Σαραϊνταριάν που έχω σ'αυτό το blog είναι από αυτό το βιβλίο του.

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)