Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Επίκληση αγγέλων και αρχαγγέλων

Δεν υπάρχει κάτι πιο υγιεινό και ευεργετικό πνευματικά από την επαφή με αγγελικές ενέργειες. Είναι ότι πιο σοφό και χρήσιμο να τις επικαλούμαστε συχνά. Και είναι πολύ απλή η επίκλησή τους – απλά μπορούμε να πούμε από μέσα μας, ή και φωναχτά, ‘επικαλούμαι τον αρχάγγελο τάδε’. Είναι το αγνό μας focus που θα καθορίσει το αποτέλεσμα της επίκλησης. Όσο πιο αγνή, όμορφη και υψηλή είναι η σκέψη και η εστίασή μας εκείνη τη στιγμή, τόσο πιο δυναμική η παρουσία του αγγέλου ή του αρχαγγέλου. Και όλοι έχουμε τα μέσα για να εξυψωθούμε στο πεδίο των αγγέλων, όλοι μπορούμε να το κάνουμε.

Οι άγγελοι δεν έχουν μορφή, είναι πάναγνες θεϊκές ενέργειες, πάναγνο, εκλεπτυσμένο (κι όμως τόσο δυναμικό) φως. Έτσι όταν τις οραματιζόμαστε, ας φανταστούμε ένα φως πολύ αγνό κι εκλεπτυσμένο, σαν ένα άστρο που λάμπει. Με τον καιρό και την εξάσκηση στην προσευχή και το διαλογισμό, ο οραματισμός μας αυτός θα αποκτήσει περισσότερο βάθος και σαφήνεια, και η εστίασή μας θα γίνει πιο λαμπρή, εξευγενισμένη και φωτοβόλα. Όσο καθαρίζει ο νους και η φυσιολογία μας από σκοτάδια και παχυλότητες, τόσο πιο σαφές και αληθινό θα γίνεται το όραμα των αγγέλων.

Είναι πολύ ευεργετικό να επικαλούμαστε τους αγγέλους και αρχαγγέλους στο χώρο που ζούμε, ή ακόμα και στα chakra μας, ώστε να επιφέρουν εξάγνιση. Επίσης αν βρισκόμαστε σε ένα χώρο με αρνητική ενέργεια ή άτομα αρνητικά που φωνάζουν, γκρινιάζουν κλπ, αν επικαλεστούμε κάποιον αρχάγγελο (κυρίως τον Μιχαήλ) θα δούμε πόσο εντυπωσιακά μεταλλάσσεται η ενέργεια στον χώρο και πόσο ηρεμούν και ισορροπούν όσοι βρίσκονται εκεί. Δοκιμάστε το.

Ας γίνουμε φορείς αγγελικών ενεργειών και ας μεταλλάξουμε το vibe αυτού του κόσμου σε vibe ομορφιάς, αγνότητας, καλοσύνης και δημιουργικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)