Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ο διαλογισμός στη Νέα Εποχή - Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Ο διαλογισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες επιστήμες που μπορεί να σώσει τον πλανήτη μας από τη γενική καταστροφή και να τον μετατρέψει σε έναν τόπο ομορφιάς, που μέσω αυτού ο άνθρωπος να μπορεί να έλθει σε επαφή με το κάλλος του Κόσμου. Είναι η επιστήμη του χειρισμού της ενέργειας σύμφωνα με τη Θέληση της Κοσμικής Ζωής.

Οι πραγματικές σκέψεις είναι δημιουργήματα αυτής της Θέλησης μέσα στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στο ηλιακό σύστημα και πέραν αυτού… Είναι ηλεκτρικές στη φύση τους και έχουν ένα τρομερό αποτέλεσμα πάνω στα στοιχεία και στα βασίλεια της σφαίρας μας. Μόνο μέσω της ορθής χρήσης των δυναμικών ενεργειών του νου θα μπορέσουμε να αποσοβήσουμε τη γενική καταστροφή και να μπούμε στην πύλη της Νέας Εποχής.

Ο διαλογισμός στη Νέα Εποχή θα είναι μια εργασία για την αποκάλυψη των νόμων της επιβίωσης για όλη την ανθρωπότητα και για τη δημιουργία ενός κόσμου όπου ο άνθρωπος θα αναπτύξει τις ύψιστες δυνατότητές του. Στο παρελθόν ο διαλογισμός γινόταν για προσωπική ικανοποίηση. Στην Νέα Εποχή θα γίνεται για όλη την ανθρωπότητα και για όλα τα βασίλεια της φύσης.

Ο διαλογισμός στη Νέα Εποχή είναι δημιουργική σκέψη μέσω του φωτός της ενόρασης και σε συμφωνία με το Θείο Σχέδιο. Στη Νέα Εποχή ο διαλογισμός θα περικλείει όχι μόνο τις μυστικιστικές προσπάθειες της ανθρωπότητας, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης και τον πολιτικό, εκπαιδευτικό, φιλοσοφικό, καλλιτεχνικό, θρησκευτικό και οικονομικό τομέα˙ θα δημιουργεί αρμονία, μέσα σε κάθε τομέα και ανάμεσα σε όλους αυτούς κάτω από το ρυθμό του Θείου Σχεδίου, της Θείας Θέλησης. Έτσι ο διαλογισμός δε θα είναι μόνο για να αποκτηθεί διόραση, να προσεγγιστούν μεγάλες δυνάμεις, να υπάρχει έμπνευση και χαρά, αλλά και για να τα φέρει στην πρακτική ζωή, να μεταμορφώσει τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, κλείνοντας τις πληγές της ανθρωπότητας, χτίζοντας γέφυρες και αποκαλύπτοντας την ενότητα, τη σύνθεση πίσω από κάθε δημιουργία.

Ο σκοπός του διαλογισμού είναι να εκμηδενίσει τα εμπόδια στην ατραπό αυτής της διεύρυνσης και να σας χαρίσει μεγαλύτερη επίγνωση των κοσμικών σας σχέσεων και του κοσμικού πεπρωμένου σας. Ο διαλογισμός σας οδηγεί στην ελευθερία, και αντί να είστε σκλάβος των εγωκεντρικών σας απόψεων και πόθων, γίνεστε ένα μέρος της κοσμικής άποψης ή ακόμα και ένα μ’ αυτή. Έτσι βοηθάτε να τελειώσει η αθλιότητα των προηγούμενων πολιτισμών, πολιτισμών που αναπτύχθηκαν με ανθρώπινα δάκρυα, θλίψη, πόνο και αίμα.

Νιώθουμε κιόλας τις πρώτες αχτίδες της αυγής της Νέας Εποχής, αλλά είναι τόσο βαθύ το σκοτάδι και η ομίχλη που τυλίγει τον πλανήτη μας! Μόνο μέσω του διαλογισμού θα μπορέσουμε να σκορπίσουμε το σκοτάδι και να καλωσορίσουμε το Άπειρο στην καρδιά μας, γιατί μόνο μέσω του διαλογισμού θα λάμψουμε στον Κόσμο και θα ακτινοβολήσουμε την ενέργεια της Αγάπης σαν την ατραπό της απελευθέρωσης και της ζωής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Η επιστήμη του διαλογισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)