Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Σεξουαλική ενέργεια και ενδιαφέρον για τη ζωή

Η σεξουαλική κατάχρηση κάνει τους ανθρώπους νωθρούς και νυσταλέους και οδηγεί στην αδράνεια. Όταν οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να βρουν δουλειά, ρωτήστε τους πόσο συχνά κάνουν σεξ. Από τη στιγμή που θα κάνουν αποχή για τρεις ή τέσσερις μήνες, συνήθως θα βρουν να τους περιμένει η σωστή εργασία.

Όταν θέλετε περισσότερο ύπνο, αυτό συμβαίνει συνήθως εξαιτίας έλλειψης ενέργειας. Ο ύπνος είναι ο αυτόματος μηχανισμός του σώματος για τη διατήρηση της ενέργειας. Η κούραση δεν προκαλείται πάντα από το ξόδεμα της σεξουαλικής ενέργειας, αλλά η σπατάλη της σεξουαλικής ενέργειας χαρακτηρίζεται από κούραση. Η νωθρότητα είναι ένα άλλο αποτέλεσμα της σπατάλης της σεξουαλικής ενέργειας. Όταν διατηρείτε τη σεξουαλική σας ενέργεια, σας είναι εύκολο να ξυπνήσετε νωρίς, να κάνετε τις δουλειές σας γρήγορα και να εκτελέσετε όλα όσα πρέπει να κάνετε. Έχετε ενθουσιασμό και ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις δικές σας δραστηριότητες, αλλά επίσης και για τον σύντροφό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον λειτουργούν αποκλειστικά με το καύσιμο της σεξουαλικής ενέργειας. Αν δεν έχετε το καύσιμο της σεξουαλικής ενέργειας, δεν είστε ένα ενδιαφέρον άτομο, ούτε ενδιαφέρεστε.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)