Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Διαλογισμός για αφύπνιση της αγάπης

Η ενέργεια της αγάπης μπορεί να απελευθερωθεί από τον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης μέσω της συνεχούς άσκησης του διαλογισμού. Μπορεί κανείς να διαλογιστεί πάνω σε ορισμένες σπερματικές σκέψεις οι οποίες βαθμιαία δημιουργούν στον νου την απαιτούμενη ένταση που θα προκαλέσει την υπερχείλιση της ενέργειας της αγάπης. Οι ακόλουθες είναι οι δώδεκα σπερματικές σκέψεις που αφυπνίζουν την αγάπη μέσα μας:

1. Ανεκτικότητα
2. Κατανόηση
3. Έλξη
4. Αίσθηση Ενότητας
5. Μερισμός
6. Συνεργασία
7. Φροντίδα
8. Υπευθυνότητα
9. Συγχώρεση
10. Θυσία
11. Αυταπάρνηση
12. Χαρά

Η καθεμιά απ' αυτές τις σπερματικές σκέψεις πρέπει να γίνει αντικείμενο διαλογισμού για μια εβδομάδα. Κάθε μέρα πρέπει να χρησιμοποιείτε την επιστημονική σκέψη για να διεισδύσετε μέσα στο βαθύτερο νόημα κάθε λέξης. Όταν διαλογιστείτε πάνω σε ολόκληρο τον κατάλογο, ξεκινήστε έναν νέο γύρο, διαλογιζόμενοι στην κάθε λέξη για έναν μήνα αντί για μια εβδομάδα. Καταγράψτε όλα όσα ανακαλύπτετε κάθε μέρα σχετικά με τη σπερματική σκέψη.

Ένας τέτοιος μόχθος θα σας ανταμείψει. Η ενέργεια της αγάπης θα αρχίσει να κυλάει στη ζωή σας, θεραπεύοντας τη φύση και το περιβάλλον σας, διευρύνοντας τη συνείδησή σας και κάνοντάς σας έναν μαγνητικό πόλο αγάπης.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)