Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Η νοημοσύνη των ιών και των μικροβίων

Η ιατρική επιστήμη γνωρίζει για τα μικρόβια, τους ιούς και τις μολύνσεις, αλλά η ιατρική επιστήμη δεν γνωρίζει ότι ένα μικρόβιο ή ιός έχει σώμα, συναισθηματική φύση, νου και συνείδηση δική του. Το μικρόβιο ή ο ιός έχει μορφή. Αυτό είναι γνωστό, αλλά η επιστήμη δεν ξέρει ακόμη ότι έχει επίσης συναισθήματα. Μέσω του συναισθηματικού αντίστοιχου επηρεάζουν τη συναισθηματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης, από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν στο υλικό σώμα.

Επίσης η επιστήμη δεν ξέρει ότι τα μικρόβια και οι ιοί έχουν μια νοητική φύση και ότι μπορούν να επηρεάσουν τη νοητική φύση και τη συνείδηση του ανθρώπινου όντος, ακριβώς όπως επηρεάζουν το υλικό του σώμα.

Οι ιατροί αντιμετωπίζουν τη μόλυνση στο υλικό σώμα. Οι ψυχολόγοι ασχολούνται με τη μόλυνση της συναισθηματικής φύσης. Οι ψυχίατροι ασχολούνται με τη μόλυνση της νοητικής φύσης. Ένα μολυσμένο άτομο χρειάζεται την ανάγκη αυτών των ειδικών.

Για παράδειγμα, η νοημοσύνη του ιού είναι πολύ αξιοπρόσεκτη. Κρύβεται, αλλάζει, προσποιείται, μεταμφιέζεται, γνωρίζει πώς να επιδιώξει την επιβίωσή του και πού και πότε να κρυφτεί. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική και τη νοητική περιοχή επίσης.

Κανένα μικρόβιο ή ιός δεν λειτουργεί στο σώμα χωρίς να έχει μια αντίστοιχη επίδραση στη συναισθηματική και στη νοητική φύση του ατόμου.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)