Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Ενεργειακή προστασία του βρέφους

Η αύρα του βρέφους έχει δομηθεί πλήρως όταν γεννιέται και μπορεί εύκολα να μολυνθεί από εξωτερικές ενέργειες και εκπορεύσεις. Ο μαγνητισμός και η αύρα της μητέρας προστατεύουν το παιδί της και το βοηθάει να φτιάξει τη δική του αύρα μέσω του θηλασμού και επειδή το περιβάλλει με όμορφες σκέψεις, συναισθήματα και όνειρα. Η αύρα της μητέρας είναι καλή για το μωρό.

Οι άνδρες έχουν διαφορετικές εκπορεύσεις στην αύρα τους και ένα διαφορετικό είδος μαγνητισμού και αύρα από τις γυναίκες. Οι άνδρες συχνά έχουν πολλούς εκνευρισμούς και αρνητικές συσσωρεύσεις στην αύρα τους από την εργασία τους, από άλλους ανθρώπους και από διάφορες ανησυχίες. Αν αγγίζουν το μωρό τους μεταφέρουν όλες τις αρνητικές συσσωρεύσεις της αύρας τους στο μωρό. Εξαιτίας αυτού οι άνδρες (περιλαμβανομένου του πατέρα) είναι καλύτερα να μην κρατούν τα παιδιά τους μέχρις ότου γίνουν τριών ετών.

Κατά το παρελθόν μόνο οι μαμές ή άλλες γυναίκες βοηθούσαν τις μητέρες να γεννήσουν το μωρό τους, όχι άνδρες. Αυτό θεωρείτο πολύ πιο υγιές για το μωρό.

Αν παρατηρήσετε τα ζώα, τα περισσότερα θηλυκά δεν αφήνουν τον πατέρα ή άλλο αρσενικό να πλησιάσει τα μικρά. Είναι ένα προστατευτικό ένστικτο το οποίο οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει.

Ακόμα και αν ο σύζυγός σας είναι πολύ αγνός, δεν πρέπει να κρατάει το παιδί του μέχρι να περάσουν τρία χρόνια. Ο πατέρας θα πρέπει να είναι η ασφάλεια της οικογένειας, ο προμηθευτής και ο προστάτης από τους εξωτερικούς κινδύνους, έτσι ώστε η μητέρα να μπορεί ειρηνικά και χαρούμενα να μεγαλώσει τα παιδιά. Ο πατέρας μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στα παιδιά από την ηλικία των τριών ετών και μετά.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)