Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Θυσιαστική υπηρεσία - Είστε ίσοι με αυτά που έχετε δώσει

Η μόνη χαρά που γεμίζει όλο σας το είναι έρχεται σ’ εσάς από την ανιδιοτελή και θυσιαστική σας υπηρεσία. Η υπηρεσία φέρνει ευλογίες. Η υπηρεσία διευρύνει την συνειδητότητα και την οντότητά σας. Η υπηρεσία ακτινοβολεί προς τα έξω την εσωτερική σας θεότητα, όπως κάνει ο ήλιος. Είστε ένας ήλιος – επιτρέψτε το φως σας να λάμψει προς τα έξω με την υπηρεσία.
 
Το καλύτερο τονωτικό για το νευρικό σας σύστημα είναι το σκίρτημα που νιώθετε όταν θυσιάζεστε και υπηρετείτε και δίνετε. Αυτό το σκίρτημα δημιουργεί την ουσία της ευδαιμονίας, η οποία δεν μπορεί να κερδηθεί αλλιώς, παρά μόνο με την θυσιαστική υπηρεσία και την προσφορά.
 
Υπηρεσία σημαίνει να μοιράζεστε την ομορφιά, την αγάπη, τις γνώσεις, την σοφία, τον πλούτο, τον χρόνο, τα ταλέντα και τη ζωή σας. Υπηρεσία σημαίνει να ακτινοβολείτε το φως σας χωρίς προσδοκίες. Υπηρεσία είναι το απόλυτο δόσιμο.
 
Ποιος μπορεί να υπηρετήσει; Μόνο εκείνοι που έχουν την έντονη επιθυμία να βελτιωθούν και να βοηθήσουν τους άλλους να βελτιωθούν. Υπηρεσία είναι να δίνετε τον εαυτό σας ώστε οι άλλοι να φωτιστούν και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Δίνετε τον εαυτό σας στην σύζυγό σας, στα παιδιά σας, στον σύζυγό σας; Δίνετε τον εαυτό σας στο έθνος σας, στην ανθρωπότητα; Απαντήστε!
 
Το άθροισμα όσων έχετε δώσει είναι το αποταμιευμένο κεφάλαιό σας και το επίπεδο της επίτευξής σας. Είστε ίσοι με αυτά που έχετε δώσει.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν 
Esoteric Science of Healing


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)