Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Η πιο σημαντική επιστήμη είναι η εσωτερική επιστήμη

Η πιο σημαντική επιστήμη είναι η εσωτερική επιστήμη. Στέλνουμε ανθρώπους στο φεγγάρι, αλλά ο κόσμος ακόμα υποφέρει στη γη. Ο άνθρωπος ξέρει ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό του. Κάνει τα πάντα μηχανικά. Έχουμε όντα με πόνο, θλίψη και δυστυχία μέσα μας. Δεν έχουμε μάθει ακόμα αυτή την εσωτερική επιστήμη. Τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι; Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής; Είναι να κάνετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα ευτυχισμένο, χαρούμενο και ευδαιμονικό. Αλλά δεν το κάνουμε αυτό. Συσσωρεύουμε πράγματα και χτίζουμε. Είμαστε τρελοί για την επιστήμη. Τι έχει κάνει η επιστήμη για μας; Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να δει τι έχει κάνει η επιστήμη. Δεν έχουμε έναν υγιή πλανήτη τώρα. Δεν έχετε ασφαλές νερό να πιείτε και καθαρό αέρα ν’ αναπνεύσετε. Ο καρκίνος και άλλες ασθένειες εξαπλώνονται και ακόμα λέμε, “Επιστήμη”. Στο διάολο με τέτοια επιστήμη. Δεν μπορείτε χωρίς αυτήν τώρα. Έχετε τελειώσει, έχετε παγιδευτεί. Η επιστήμη πρόκειται ν’ αποκαταστήσει ότι έκανε, με την επιστήμη.

Γιατί η επιστήμη τροποποιεί τα χρωμοσώματα και δουλεύει με την γενετική μηχανική; Έχουν μάθει πως να χρησιμοποιούν τον “κομπιούτερ” και τώρα παίζουν μ’ αυτόν. Δεν γνωρίζουν τι καταστροφές επίκεινται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιστήμη από την επιστήμη της συνεργασίας με την Φύση. Δεν πρέπει ν’ αλλάζετε την Φύση. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να μάθουμε να συνεργαζόμαστε.

Γνωρίστε τι συμβαίνει στη Φύση, αλλά μην παίζετε μαζί της, όπως κάνει η επιστήμη σήμερα. Σαν μια μαία, μπορείτε να συνεργαστείτε με την Φύση και να τη βοηθήσετε να γεννήσει το μυστικό της.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)