Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Χαλάρωση

Κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει να χαλαρώνει – σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά. Η χαλάρωση είναι μια κατάσταση στα σώματά μας που επιτρέπει τις ενέργειες να κυκλοφορούν εύκολα, με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Τα σώματα που έχουν ένταση εμποδίζουν την κυκλοφορία ή την κάνουν δύσκολη. Στην χαλάρωση οι φορείς σας αποβάλλουν όλα εκείνα τα ψυχικά στοιχεία που μπλοκάρουν την ροή της ενέργειας. Οι αστρικές και νοητικές ασκήσεις χαλάρωσης δίνουν υγεία. Καθημερινά χαλαρώστε το σώμα σας, ηρεμήστε τα συναισθήματά σας, και φέρτε γαλήνη στο νου σας.

Η αστρική χαλάρωση επιτυγχάνεται περισσότερο μέσα απ’ τη χαρά. Η νοητική γαλήνη επιτυγχάνεται με τον στοχασμό πάνω σε μεγάλες ιδέες, πάνω στην Απειροσύνη και την Ομορφιά. Ποτέ να μην χαλαρώνετε τα σώματά σας μέσα από ναρκωτικά, υπνωτισμό ή αλκοόλ. Αυτές οι μέθοδοι φέρνουν καταστροφή στην ζωή σας. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να χαλαρώσουν με το να κάνουν υπέρμετρο σεξ. Αυτό εξαντλεί την ενέργεια που χρειάζεται για την ανάπαυση. Η υγεία των φορέων σας εξαρτάται από τον βαθμό της χαλάρωσής σας.

Οι περισσότερες σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές διαταραχές είναι το αποτέλεσμα συμφόρησης.  Η χαλάρωση διαλύει την συμφόρηση και ετοιμάζει το σώμα για υγεία.

Η χαλάρωση διευρύνει την αύρα σας, η οποία τότε κάνει καλύτερες επαφές με συγκεκριμένες ενέργειες στο διάστημα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)