Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Ένα άλλο βήμα για να βελτιώσετε την υγεία σας είναι το τραγούδι

Ένα άλλο βήμα για να βελτιώσετε την υγεία σας είναι το τραγούδι. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα, εάν θέλετε, και τραγουδήστε για τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε λεπτά καθημερινά, σαν μια καθημερινή ρουτίνα.

Το τραγούδημα πρέπει να γίνεται με βαθιά πρόθεση να εξαγνίσετε το σώμα σας, τα συναισθήματα και το νου σας. Εάν έχετε τέτοια πρόθεση, το τραγούδημα θα καταστρέψει πολλές κρυσταλλώσεις στην αύρα σας και θα αποκαταστήσει την υγεία. Αλλά το αντικείμενο του τραγουδιού σας θα είναι η χαρά, η ομορφιά, η ελευθερία, η αδελφοσύνη, η συνεργασία, ο θαυμασμός, κλπ. Θα γράψετε τα λόγια σας και θα τα τραγουδάτε με όλη σας την καρδιά. Αυτό θα φέρει μεγάλη απελευθέρωση στη φύση σας και νέες ενέργειες θα κυκλοφορήσουν στο σύστημά σας. Θυμηθείτε, ο ήχος καταστρέφει αρνητικούς σχηματισμούς και οικοδομεί υψηλότερες ιδέες, οράματα και όνειρα. Σκεφτείτε το αυτό.

Το τραγούδι αυξάνει τις θυμαπάτες εάν η καρδιά μας δεν είναι αγνή ή αν τα τραγούδια που τραγουδάμε εξάπτουν το μίσος μας, τον φόβο, τον θυμό και τις σεξουαλικές μας τάσεις. Τραγούδια που κατευθύνονται προς Ανώτερα Όντα, μάντραμ και προσευχές, εξαγνίζουν την συναισθηματική μας σφαίρα.

Θυμηθείτε ότι έχουμε πολλές μολύνσεις στα σώματά μας, αλλά εάν η καρδιά μας είναι αγνή, μπορούμε να τις καθαρίσουμε με το τραγούδι.


Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)