Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Η χαρά πάντα αυξάνει όταν το εγώ και η ιδιοτέλειά σας μειώνονται

Η χαρά πάντα αυξάνει όταν το εγώ και η ιδιοτέλειά σας μειώνονται. Μερικοί άνθρωποι θα ρωτήσουν, "Τι είδους φιλοσοφία είναι αυτή; Λέτε δηλαδή ότι θα μειωθώ και η χαρά θα αυξηθεί;" Στην πραγματικότητα, στην ουσία σας είστε χαρά. Εσείς ως χαρά αυξάνεστε. Είναι τα πιο περιοριστικά στοιχεία σας που μειώνονται.

Γιατί να έχουμε μια χαρούμενη καρδιά; Από μια χαρούμενη καρδιά εκπορεύεται μια ενέργεια που ονομάζεται ψυχική ενέργεια. Η ψυχική ενέργεια είναι η ενέργεια της ψυχής σας, του πνεύματός σας. Όταν είστε χαρούμενοι, ακτινοβολεί προς τα έξω. Όταν δεν είστε χαρούμενοι, η ψυχική ενέργεια πεθαίνει. Η ψυχική ενέργεια είναι ο θεραπευτής του σώματός σας, των συναισθημάτων σας και του νου σας. Η ψυχική ενέργεια αυξάνει την ενέργεια των δυνατοτήτων σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί όταν η ανθρωπότητα δεν είναι χαρούμενη.

Η χαρά σάς καθαρίζει. Παίρνει τη σκόνη και τη σκουριά από την καρδιά σας, οι οποίες προκαλούν ασθένεια στην ψυχή σας. Όταν είστε χαρούμενοι, αγαπάτε τους ανθρώπους. Όταν δεν έχετε χαρά, επικρίνετε και μειώνετε τους άλλους.
Η ψυχική ενέργεια της χαράς καθαρίζει επίσης τις σκοτεινές, επιβλαβείς σκέψεις μας. Εκατομμύρια τέτοιες σκέψεις αναπτύσσονται στο νου μας καθημερινά. Εμείς λέμε, "Οι σκέψεις μου δεν βλάπτουν τους ανθρώπους, γιατί δεν τις διατυπώνω λεκτικά και δεν ενεργώ ή δεν αισθάνομαι κάτω από την εξουσία τους." Αλλά τέτοιες σκέψεις είναι τερμίτες. Τελικά θα δείτε ότι τα δομικά υλικά του εγκεφάλου σας "τρώγονται".


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & BlissΔεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)