Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Οι σκοτεινές δυνάμεις σάς στρέφουν ενάντια στους δασκάλους σας

Οι σκοτεινές δυνάμεις σάς κολακεύουν και σας κάνουν να νιώθετε τόσο σπουδαίοι ώστε να αρχίσετε να αγνοείτε τους πρεσβύτερους, τους γονείς και τους δασκάλους σας και και να αναπτύσσετε ένα ανυπότακτο πνεύμα εναντίον τους. Αφού σας αποκόψουν από την πηγή της πνευματικής ή ηθικής τροφής σας, θα σας οδηγήσουν σε κουτσομπολιό, συκοφαντία, προδοσία και έγκλημα. Μερικές φορές η Ψυχή σας σας προειδοποιεί, αλλά αισθάνεστε ότι είναι πολύ αργά για να γυρίσετε πίσω.

Οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να σας αποσπάσουν από οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό δρόμο για το μέλλον. Ειδικά στοχεύουν τους πνευματικούς δασκάλους σας και δεν χάνουν καμία ευκαιρία να σας αποτρέψουν από αυτούς με το να κατασκευάζουν ιστορίες ή επισημαίνοντας τις αδυναμίες της προσωπικότητάς τους. Μπορούν ακόμη και να συγκρίνουν τους δασκάλους σας με τους Παγκόσμιους Διδασκάλους απλά για να ελαχιστοποιηθεί η αξία τους στη συνείδησή σας. Χρησιμοποιούν επίσης το ίδιο είδος τεχνικής για να επιτεθούν σε οποιοδήποτε βιβλίο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσάς.

Όταν είναι επιτυχείς, επιτίθενται στις αξιακές δομές σας και σιγά-σιγά σάς στρέφουν μακριά από οποιαδήποτε αξία, η οποία, στο μέλλον, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από το να είστε ένας σκλάβος για τις σκοτεινές δυνάμεις.

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τέτοιου είδους επιθέσεις δεν πρέπει να επιτρέπετε στους φίλους ή στους εχθρούς σας να επιτίθενται σε όποιον αγαπάτε, σε όποιον έχετε εμπιστοσύνη και σεβασμό. Μερικές φορές, οι σκοτεινές δυνάμεις επιλέγουν τους φίλους σας για το έργο αυτό, παρά έναν εχθρό, έτσι ώστε να μπορείτε να πέσετε στην παγίδα μέσω των φίλων σας. Είναι μερικές φορές καλύτερα να κόβετε μια τέτοια συνομιλία πριν συνεχίσει, όσο δυνατοί κι αν είστε, γιατί μπορούν να σπείρουν σπόρους που θα το κάνουν ευκολότερο γι’ αυτούς στο μέλλον να ανασυνταχθούν και να επιτεθούν ξανά.

Να θυμάστε ότι εκείνοι που αγαπάτε, που εμπιστεύεστε και σέβεστε είναι οι πηγές ενέργειας της ζωής σας. Αν τους εγκαταλείψετε, θα είστε στα χέρια του εχθρού. Αυτές οι επιθέσεις πραγματοποιούνται από σκοτεινές δυνάμεις μέσω κουτσομπολιού, συκοφαντίας, κακίας και προδοσίας και χρησιμοποιώντας τους φίλους σας ή τους στενούς συνεργάτες. Αλλά μερικές φορές οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιούνται με τη μορφή εντυπώσεων ή ακόμη και μέσω άμεσης φωνής που ακούτε στο κεφάλι σας.

Να θυμάστε ότι είναι ο ίδιος εχθρός, χρησιμοποιώντας μια διαφορετική προσέγγιση - να τον προσέχετε.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)