Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Έκτρωση

Συχνά οι άνθρωποι λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν γίνει έκτρωση μέχρι τον έκτο μήνα της κύησης, επειδή η ψυχή του παιδιού δεν είναι ακόμη μέσα στο σώμα. Αυτό είναι λάθος. Πριν ακόμη λάβει χώρα η σύλληψη η ψυχή του παιδιού υπερίπταται στην αύρα της μητέρας. Στο μέλλον οι άνθρωποι θα αναπτύξουν την ικανότητα να την βλέπουν. Η σύλληψη δημιουργεί μία άγκυρα γαλάζιου φωτός που πηγαίνει από το κέντρο της καρδιάς της ερχόμενης ψυχής στο έμβρυο μέσα στη μήτρα.

Η ενσαρκωνόμενη ανθρώπινη ψυχή περιμένει στο αιθερικό σώμα της μητέρας για τρεις έως τέσσερις μήνες για να εισέλθει στο σώμα που σχηματίζεται στη μήτρα της μητέρας. Αν εκτελεστεί έκτρωση στη διάρκεια αυτής της περιόδου, τότε δεν μπορεί να κατέλθει στο σώμα, αλλά παγιδεύεται στο αιθερικό σώμα της μητέρας. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν μπορεί να επιστρέψει ούτε στον Λεπτοφυή Κόσμο επειδή έχει ριζώσει ήδη στην ύλη. Έτσι η γυναίκα έχει μία οντότητα στην αύρα της η οποία εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, προκαλώντας διάφορες διαταραχές στη συνείδηση και στη συμπεριφορά της. Η οντότητα μπορεί να προσπαθήσει ακόμη και να την καταλάβει.

Αν η ενσαρκωνόμενη ανθρώπινη ψυχή δεν κατανοήσει τους λόγους της έκτρωσης, εκφράζει τη δυσαρέσκεια ή την απελπισία της προσπωθώντας να κάνει τη γυναίκα να θελήσει να μείνει ξανά έγκυος. Ή αν γίνει αρνητική απέναντί της, δημιουργεί ψυχολογικές διαταραχές στη φύση της.

Μπορεί κανείς να παρατηρήσει πολύ καθαρά πώς αλλάζει η συμπεριφορά της γυναίκας όταν κάνει έκτρωση. Οπωσδήποτε είναι μία πολύ δυσάρεστη αποτυχία για την ανθρώπινη ψυχή να περιμένει στην αύρα της γυναίκας.

Αργότερα μια τέτοια ανθρώπινη ψυχή εγκαταλείπει τη μέλλουσα μητέρα και γίνεται κάτοικος του αιθερικού πεδίου μέχρις ότου περάσουν τα χρόνια τα οποία θα ζούσε-αν είχε ενσαρκωθεί. Ύστερα προσπαθεί ξανά για μία νέα γέννηση.

Για μια ανθρώπινη ψυχή που έρχεται από τις ανώτερες σφαίρες το να χάσει 70 ή 80 χρόνια στο αιθερικό πεδίο με τους δυσάρεστους κατοίκους του είναι μία φοβερή φυλακή. Πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα πριν από την εγκυμοσύνη τόσο για χάρη της υγείας της μητέρας όσο και για χάρη της ενσαρκωνόμενης ανθρώπινης ψυχής.

Αν η απορριφθείσα ανθρώπινη ψυχή παραμείνει στο αιθερικό σώμα της γυναίκας για περισσότερους από 3 μήνες, και αν μέσω σεξουαλικής επαφής εκείνη ελκύσει μια άλλη ανθρώπινη ψυχή στο αιθερικό της σώμα, τότε μπορεί να δημιουργηθεί μία περίπλοκη κατάσταση. Αν οι 2 ανθρώπινες ψυχές δεν συμφωνούν μεταξύ τους και θέλουν και οι 2 να ενσαρκωθούν, μάχονται για το σώμα στη διάρκεια της κύησης. Αν σχηματιστεί μόνο ένα σώμα, προσπαθούν και οι 2 να το καταλάβουν. Αν όμως συμφωνήσουν, συνήθως παράγονται δύο ωάρια και γεννιούνται σαν δίδυμα.

Δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι τα δίδυμα είναι αποτέλεσμα μιας απορριφθείσας ανθρώπινης ψυχής που περιμένει στο αιθερικό επίπεδο να ενσαρκωθεί. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων καρμικοί λόγοι και ο μαγνητισμός που δημιουργείται από τον έρωτα καλούν δυο ή περισσότερες ανθρώπινες ψυχές που περιμένουν για ενσάρκωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα παιδιά γεννιούνται φυσιολογικά.

Οι αποβολές συμβαίνουν όταν η ανθρώπινη ψυχή εγκαταλείπει την αύρα της γυναίκας (αλλά όχι το αιθερικό πεδίο, όπου παραμένει εγκλωβισμένη). Συχνά αυτό συμβαίνει σαν αποτέλεσμα καρμικών περιπλοκών μεταξύ της μητέρας και του παιδιού, όπου εξαιτίας κάποιων ψυχικών συμβάντων η εισερχόμενη ψυχή αποφασίζει να μην ενσαρκωθεί και αποσύρεται.

Σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνει εξαιτίας κακής υγείας της μητέρας, ή σαν αποτέλεσμα ατυχήματος, χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ, λαθεμένων φυσικών ασκήσεων και παρόμοιων παραγόντων. Και οι περιπτώσεις αυτές αντιπροσωπεύουν επίσης καρμικές περιπλοκές.

Μερικές φορές μια αποβολή συμβαίνει επειδή η ενσαρκωνόμενη ανθρώπινη ψυχή έχει έναν εχθρό ή έναν αγαπημένο στο αιθερικό πεδίο που δεν θέλει να την αφήσει να φύγει για ενσάρκωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός ο εχθρός ή ο αγαπημένος μπορεί να την εμποδίσει να ενσαρκωθεί, ή η ανθρώπινη ψυχή προκαλεί η ίδια αποβολή. Για όποιον λόγο και αν φύγει, η ψυχολογική κατάσταση μέσα στη μητέρα αλλάζει και συμβαίνει αποβολή.

Η ενσάρκωση δεν εξαρτάται από τις επιθυμίες των ανθρώπινων ψυχών στα λεπτοφυή πεδία. Η φυσική τους ενσάρκωση εξαρτάται από ειδικούς νόμους, από τον χρόνο, τους κύκλους και άλλους παράγοντες. Ο καθένας περιμένει τη σειρά του να γεννηθεί. Αλλά μερικές φορές κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την ενσάρκωση, ή θέλουν να τελειώσουν το έργο που κάνουν εκεί στους Λεπτοφυείς Κόσμους.

Η γέννηση του ανθρώπινου σώματος είναι αποτέλεσμα του συντονισμού ανώτερων σωμάτων, τα οποία φθάνουν στον τέλειο συντονισμό με επτά βήματα.

Όταν ο νοητικός συντονισμός φθάσει στο δεύτερο βήμα, τότε αρχίζει το πρώτο βήμα του συντονισμού του αστρικού σώματος.

Όταν ο συντονισμός του αστρικού σώματος φθάσει στο δεύτερο βήμα, τότε αρχίζει το πρώτο βήμα του αιθερικού συντονισμού.

Όταν ο αιθερικός συντονισμός φθάσει στο δεύτερο βήμα, τότε λαμβάνει χώρα η φυσική σύλληψη, η οποία εξελίσσεται σε 3 φάσεις:
1.Τρεισήμισυ μήνες
2.Τρεισήμισυ μήνες
3. Δυο μήνες

Αυτό σημαίνει πως όταν λαμβάνει χώρα η σύλληψη, ο συντονισμός του νοητικού σώματος του εμβρύου έχει ήδη φθάσει στο τέταρτο βήμα ανάπτυξης, το αστρικό σώμα έχει φθάσει στο τρίτο βημα συντονισμού και το αιθερικό σώμα έχει φθάσει στο δεύτερο βήμα συντονισμού.
Αφού έτσι έχουν τα πράγματα, όλοι οι λεπτοφυείς φορείς της προσωπικότητας του εμβρύου, το οποίο είναι μόνο μιας ή δυο ημερών, βρίσκονται ήδη στη διαδικασία σχηματισμού και συμπύκνωσης. Όταν λαμβάνει χώρα μια έκτρωση, αυτή η διαδικασία δόμησης πάει χαμένη και οι δομητές ντέβα στο αιθερικό, στο αστρικό και στο νοητικό πεδίο περνούν από ένα πολύ έντονο σοκ. Ύστερα περνούν το έργο σε εκείνους τους ντέβα οι οποίοι καταστρέφουν τους μισοφτιαγμένους φορείς και καθαρίζουν τα σκουπίδια από την αύρα της μητέρας. Αυτή η εργασία καθαρισμού δεν είναι πάντα επιτυχής. Στο αστρικό και στο νοητικό σώμα και τελικώς με το πέρασμα των χρόνων και στο φυσικό σώμα.

Έτσι η έκτρωση είναι έγκλημα όχι μόνο ενάντια στο σώμα, αλλά επίσης και ενάντια στην ψυχή του εμβρύου, η οποία χάνει τους λεπτοφυείς φορείς που φτιάχτηκαν από τους δομητές ντέβα ή τις δημιουργικές δυνάμεις.

Η απορριφθείσα ανθρώπινη ψυχή μένει για ένα διάστημα στα μισοφτιαγμένα λεπτοφυή σώματά της και τελικώς προσπαθεί να γυρίσει πίσω σε ενσάρκωση. Ή απορρίπτει τη διαδικασία της ενσάρκωσης όσο μπορεί, επειδή η καταστροφή των φορέων ισοδυναμεί γι αυτήν με τη διαδικασία του θανάτου.

Η έκτρωση έχει σοβαρή επίδραση τόσο πάνω στη γυναίκα που την κάνει όσο και στο παιδί που την υφίσταται. Η έκτρωση ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι:
α. απρόσεκτοι σχετικά με την εγκυμοσύνη
β. να μην έχουν σεβασμό για τα όργανά τους και να έχουν την τάση να απολαμβάνουν τη σεξουαλική ηδονή σε βάρος των άλλων
γ. να είναι αδιάφοροι για την ανθρώπινη ζωή
δ. να νομίζουν ότι μπορεί κανείς εύκολα να σβήσει την επίδραση του εγκλήματος
ε. να είναι ανεύθυνοι
στ. να βυθίζονται σε συμπλεγμάτα ενοχής που εμποδίζουν την πνευματική ανάπτυξη
η. να διχάζονται ψυχολογικά

Εκείνοι που κάνουν εκτρώσεις συχνά συναντούν αργότερα ένα πεπρωμένο παρόμοιο με εκείνο των απορριφθεισών, σαν τιμωρία για τις ζωές που αφαίρεσαν. Η ίδια η αποβολή μπορεί να είναι αποτέλεσμα περασμένων εκτρώσεων ή καρμικής τιμωρίας.
Αυτά είναι τα πρώτα βήματα για την ανακούφιση τα οποία πρέπει να κάνει μια γυναίκα που έχει κάνει έκτρωση:

α. Πρέπει να κατανοήσει πραγματικά το έγκλημα
β. Πρέπει να ζητήσει συγχώρεση από το πλάσμα που σκότωσε.
γ. Πρέπει να αφιερώσει τη ζωή της στη σωτηρία της ζωής των ανθρώπινων όντων.
δ. Πρέπει να εργαστεί σκληρά για να εμποδίσει τις εκτρώσεις άλλων.


-Τορκόμ Σαραινταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)