Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Όταν ο Χριστός επιστρέψει, θα μας διδάξει την πραγματική έννοια του κάρμα και των σκοτεινών δυνάμεων

Όταν ο Χριστός επιστρέψει, θα μας διδάξει την πραγματική έννοια του κάρμα και των σκοτεινών δυνάμεων. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το κάρμα, αλλά από τη δήλωση αυτή, μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ βαθύ θέμα. Ένας από τους μεγάλους θεμελιώδεις νόμους της Φύσης είναι ο Νόμος του Κάρμα.

Τι κάνει το κάρμα; Το κάρμα, κατά την άποψή μου, σας δείχνει πώς, πότε και πού συνεργαστήκατε με σκοτεινές δυνάμεις. Το κάρμα σάς διδάσκει το πότε έχετε παραβιάσει το νόμο. Σας διδάσκει μέσα από τον πόνο, τα βάσανα, τον θάνατο, τις εσωτερικές εντάσεις και κρίσεις εάν εξακολουθείτε να παραβιάζετε το νόμο. Μπορείτε να αποφύγετε τον πόνο και τα βάσανα, προσπαθώντας να διορθώσετε την παραβίαση του νόμου μέσω της θυσίας, με το να πληρώσετε πίσω όλα αυτά που λάβατε παράνομα από τους άλλους, ή με την ενίσχυση των πραγμάτων που διαστρεβλώσατε. Αυτό είναι συχνά ένα τιτάνιο έργο.

Το κάρμα δημιουργεί ισορροπία και ισοζύγιο και προσπαθεί να βάλει τα πάντα στη σωστή κατάσταση, σε ισορροπία. Αλλά αυτό το κάνει μέσω της επενέργειας του πόνου και της δυστυχίας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)