Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Ποτέ μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαλογισμό

Ποτέ μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαλογισμό, επειδή η επιθυμία του διαλογισμού είναι ένας δίσκος μέσα σας που έχει ήδη προγραμματιστεί. Είναι εκεί. Εσείς απλά πρόκειται να τον λειτουργήσετε. Είναι ένα πρόγραμμα. Ο προγραμματισμένος δίσκος υπάρχει και αν μπορείτε να μάθετε πώς να τον δουλέψετε, το πρόγραμμα θα αποκαλύψει πράγματα που δεν είχατε ποτέ φανταστεί, επειδή ο προγραμματισμένος δίσκος έχει προγραμματιστεί από τον Δημιουργό και έχει τοποθετηθεί στο νου σας, έτσι ώστε να φτάσετε την τελειότητα.
 
Είναι εκεί. Ποτέ δεν θα πρέπει ο άνθρωπος να λέει, "Δεν μπορώ. Είναι αδύνατο." Αυτά είναι λόγια σατανικά. Τα έχει δώσει ο Σατανάς για να μας παραπλανήσει. Εσείς θα πείτε, "Μπορώ και αυτό είναι δυνατό." Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν λέτε, "Μπορώ και αυτό είναι δυνατό», ο δίσκος σας θα αρχίσει να σας κάνει να νιώθετε ότι υπάρχει - και κατόπιν αυτό που μένει είναι το πώς να σκέφτεστε, πώς να μάθετε να χειρίζεστε τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, ο προγραμματισμός θα κάνει τα πάντα για εσάς. Ακόμα ούτε κι εσείς δεν πρόκειται να το κάνετε. Εκείνος θα το κάνει. Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.
 
Ο προγραμματισμός το κάνει επειδή ο Θεός μέσα σας είναι ο προγραμματισμός. Αυτή η Παρουσία οδηγεί τη ζωή σας προς την Ομορφιά, την Καλοσύνη, την Δικαιοσύνη, την Χαρά, την Ελευθερία εάν η προσωπικότητά σας παραδοθεί σε εκείνη.
 


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)