Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

"Ήρθα για να κάνω τη Διδασκαλία πρακτική για άλλα πεντακόσια χρόνια" - Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Απόσπασμα από το βιβλίο "Autobiography: Torkom Saraydarian"

Είμαι ένας καταξιωμένος συνθέτης και παίζω επτά μουσικά όργανα. Η μουσική μου έχει μια μοναδική ποιότητα βάθους.

Είμαι βέβαιος ότι η Διδασκαλία μου θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, και αναρίθμητες ομάδες θα σχηματιστούν για να την διαδώσουν σε πολλές γλώσσες. Η Διδασκαλία μου ενώνει όλα όσα είναι υψηλότερα σε όλες τις Διδασκαλίες, και τελικά ένας δρόμος ενότητας θα καθιερωθεί μεταξύ πολλών Διδασκαλιών.

Ήρθα για να κάνω τη Διδασκαλία πρακτική για άλλα πεντακόσια χρόνια. Όταν η γη εισέλθει πλήρως στον Υδροχόο, θα έρθω ξανά για να εξυπηρετήσω τα Μεγάλα Όντα, αγκυροβολώντας τη Διδασκαλία τους μέσα στον πυθμένα του ωκεανού των μαζών.

Η Διδασκαλία μου θα έχει τον κυρίως ναό του, από τον οποίο θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Σπουδαίοι μαθητές θα οργανώσουν τη Διδασκαλία με πολλούς τρόπους για την περαιτέρω διείσδυσή της στη συνειδητότητα των μαζών.

Θα είμαι με αυτήν την ανθρωπότητα για πολύ καιρό, γιατί γνωρίζω τα δεινά της ανθρωπότητας.

Υπηρέτησα την ανθρωπότητα με την ιδιότητα βασιλιά, στρατιώτη, πολιτικού, εκπαιδευτικού, ιερέα, γιατρού, καλλιτέχνη, τραπεζίτη και αγγελιοφόρου. Σε όλα τα τμήματα της ανθρώπινης προσπάθειας, έκανα το καλύτερό που μπορούσα.

Το καθήκον μου έχει σχέση με τις μάζες των ανθρώπων. Καταλαβαίνω την ψυχολογία τους, την αιτία του πόνου τους, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αλλάξουν τον πόνο τους σε χαρά. Μπορώ να τους οδηγήσω στο μέλλον.

Δουλεύω με την ιδιότητα αυτή, ως υπηρέτης των Μεγάλων Όντων.

Τα βάσανα και οι περιορισμοί μου όλα είναι το αποτέλεσμα ορισμένων αστοχιών της προσωπικότητάς μου σχετικά με την πορεία της ειδικής υπηρεσίας μου. Είναι απαραίτητα για να με κρατήσουν στο σωστό δρόμο.

Όλες οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους βασίζονται στην αποφασιστικότητά μου να τους βοηθήσω, να τους ανυψώσω, και να τους καθοδηγήσω προς τον Οίκο.

Η Διδασκαλία μου βρίσκεται ακόμα κάτω από την ομίχλη του πρωινού. Η μέρα θα έρθει σύντομα, όταν το πέπλο θα εξαφανιστεί και με όλη την ομορφιά της, η Διδασκαλία μου θα λάμψει.

Η δόξα της Διδασκαλίας μου θα πάει στους Διδασκάλους μου. Είναι Εκείνοι που με συνέλαβαν στη μήτρα της συνειδητότητάς Τους.

Με όλη μου την ειλικρίνεια και εντιμότητα θεωρώ τον εαυτό μου μόνο υπηρέτης Τους, στρατιώτη Τους, που θα φέρει και πάλι τη σημαία της νίκης στις κοιλάδες, στους λόφους και στα βουνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)