Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας

Ο νους μας απασχολείται διαρκώς με τα παπούτσια μας, τα ρούχα μας, με το σεξ μας, με το φαγητό μας, με τα χρήματά μας στην τράπεζα. Εκεί είναι που είμαστε. Από εκεί δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας. Γι 'αυτό υπάρχει κάθε πρόβλημα στον κόσμο, επειδή ο νους μας δεν είναι ένας ισορροπημένος νους.

Μερικές φορές έχουμε ένα λεπτό για να διαλογιστούμε, να προσευχηθούμε, αλλά ακόμη και όταν διαλογιζόμαστε λέμε, "Θεέ μου, δώσε μας ακόμα εκατό δολάρια. Δώσε μας μια φίλη, ένα φίλο. Παρακαλώ βοήθησέ με να μην πεθάνω." Όλα στρέφονται γύρω από τον άξονα των ιδιοτελών συμφερόντων μας. Αλλά μερικές φορές διαλογιζόμαστε στον κήπο και ξαφνικά ένα φως έρχεται στο νου μας, στη συνειδητότητά μας, ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε. Υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις.

Αν είστε αρκετά έξυπνοι θα πρέπει να βρείτε αυτό το νήμα και να διεισδύσετε σε αυτό και να βρείτε τα μυστήρια, ένα προς ένα, μέσα στο Σύμπαν, και να επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας - γιατί όταν πεθάνετε, Εκείνοι [τα Μεγάλα Όντα] δεν πρόκειται να ρωτήσουν πόσα χρήματα αφήσατε. Πρόκειται να ρωτήσουν, "Τι είστε στην ουσία σας; Είστε ένα ανθρώπινο ον που εξαπατά, ή είστε ένα ευγενές, πνευματικό ον;


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Passage to Higher Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)