Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Μπορούν οι εκλιπόντες να επικοινωνήσουν μαζί μας;

Καμία αστρική οντότητα, αν ζει, δεν έρχεται στο φυσικό πεδίο. Αυτό είναι απολύτως απαγορευμένο. Δεν είναι αστρικές ή νοητικές οντότητες που βλέπουμε. Μπορεί να είναι είτε ένα αστρικό πτώμα ή σκοτεινές δυνάμεις, ή ακόμα και άτακτα devas που παίζουν αυτά τα παιχνίδια. Χρησιμοποιούν το αστρικό σώμα ενός νεκρού και έρχονται στο δωμάτιό σας για να προσποιηθούν ότι είναι ιδιοκτήτες του αστρικού σώματος. Μπορούν να εισέλθουν σε ένα αστρικό κέλυφος και να σας κάνουν να νομίζετε ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο εμφανίστηκε στο όνειρό σας. Το deva ενεργοποιεί την εγγραφή στο αστρικό κέλυφος και το παίζει πίσω σε σας, και πιστεύετε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο επικοινωνεί μαζί σας.

Ένας άνθρωπος αφήνει το αστρικό του σώμα στο αστρικό επίπεδο και δεν μπορεί ποτέ να έρθει στο φυσικό επίπεδο. Κανένα νεκρό άτομο δεν επανέρχεται στο φυσικό επίπεδο. Μπορείτε να πάτε σε αυτούς, αλλά δεν μπορούν να έρθουν εκείνα σε σας. Απαγορεύεται· τα πέπλα είναι κλειστά.

Δεν δίνουν κανένα μήνυμα. Είναι προβολή σας, κατασκευή του νου σας που σας κάνει να πιστεύετε ότι δίνουν μηνύματα. Καμιά οντότητα δεν μπορεί να κατέβει μέσα από τα πέπλα στο φυσικό επίπεδο μετά το θάνατο, μέχρις ότου να πάει προς τα ουράνια και έρθει πίσω σε φυσική ενσάρκωση. Οι εκλιπόντες ποτέ δεν θα έρθουν σε σας. Τυχόν μηνύματα μπορεί να είναι από σκοτεινές δυνάμεις ή από αδιάφορα devas.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Passage to Higher Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)