Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Μεταμόσχευση οργάνων

Κάθε ανθρώπινο ον είναι φορτισμένο από ό, τι σκέφτεται, αισθάνεται και κάνει, και δεν υπάρχουν δύο ίδια ανθρώπινα όντα. Τα όργανά τους είναι ο ακριβής καθρέφτης της συνειδητότητάς τους και το συνολικό άθροισμα της σφαίρας των κραδασμών τους ή της αύρας τους.

Το να πάρουμε ένα όργανο από κάποιον και να το μεταμοσχεύσουμε στο σώμα κάποιου άλλου είναι ένα τρομερό λάθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το όργανο φέρει τις αδυναμίες και τις αρετές του ατόμου και σταδιακά δημιουργεί χάος στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό σώμα του ζωντανού ατόμου. Αν η μεταμόσχευση είναι επιτυχής για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να αλλάξει την προσωπικότητα του θύματος σε μακροπρόθεσμη βάση.

Το μεταμοσχευμένο όργανο μεταφέρει στο άτομο όχι μόνο τα φυσικά μικρόβια του νεκρού αλλά και τα αστρικά και νοητικά μικρόβια, συν το κάρμα του ατόμου και τα ελαττώματα των λεπτοφυών σωμάτων του.

Πολύ σύντομα οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι η μεταμόσχευση μπορεί να γίνει μια ξέφρενη επιχείρηση, και πίσω από τις πόρτες των νοσοκομείων οι άνθρωποι μπορούν να σφάζονται για να πάρουν τα όργανά τους και να τα πωλούν για μια μεγάλη τιμή. Η απληστία έχει τους δικούς της τρόπους. Πώς κάποιος θα γνωρίζει αν ένας ασθενής δεν σκοτώθηκε σκόπιμα για να γίνουν ορισμένα όργανα του διαθέσιμα για τα μυστικά παζάρια των νοσοκομείων;

Αν ένα άτομο έχει σκοτωθεί σκόπιμα για τα όργανά του, η ψυχή του το ξέρει, και αφού πεθάνει θα θέλει να τιμωρήσει το γιατρό και το πρόσωπο που πλήρωσε για τα όργανά του. Αυτή η τιμωρία λειτουργεί με το να προκαλέσει ψύχωση και κατοχή στον παραλήπτη και τον γιατρό. Μια τέτοια πράξη θα καθυστερήσει επίσης την εξέλιξη εκείνου που προκαλεί την ψύχωση, του οποίου το όργανο χρησιμοποιήθηκε.

Αν κάποιος δώσει τα όργανά του σκόπιμα, αφού πεθάνει θα είναι αιθερικά προσκολλημένος στο άτομο που έχει το όργανό του, επειδή το αιθερικό σώμα του θα είναι κολλημένο στο ζωντανό όργανο του ατόμου. Μια τέτοια προσκόλληση θα προκαλέσει σύγχυση στη συνείδηση του ατόμου που έλαβε το μόσχευμα. Τελικά χάνει την προσωπικότητά του, επειδή το αιθερικό σώμα του δότη θα έρθει και θα προσκολληθεί στο αιθερικό σώμα του. Ως αποτέλεσμα, η εξέλιξη εκείνου που έδωσε το όργανό του σε άλλο άτομο επίσης θα καθυστερήσει.

Η προσκόλληση του αιθερικού σώματος του νεκρού στο ζωντανό πρόσωπο θα δημιουργήσει διάφορες επιπλοκές στα τσάκρα και τελικά, στα αντίστοιχα όργανα. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ασημένια κλωστή ανάμεσα στην ψυχή και την καρδιά. Στην αλλαγή της καρδιάς, το νήμα συνδέει το νέο πρόσωπο στην ψυχή του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Η σύνδεση αυτή προσκολλά την απελευθερωμένη ψυχή στα προβλήματα του νέου ιδιοκτήτη. Οι γιατροί θα δουν εκπληκτικές αλλαγές στην ψυχολογία του επιζώντος. Αυτές οι αλλαγές θα λειτουργήσουν ενάντια στην εξέλιξη τόσο του νέου ιδιοκτήτη όσο και εκείνου που έδωσε το όργανο.

Όταν η καρδιά ενός ζώου μεταμοσχευθεί, ο ασθενής είτε θα πεθάνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ή το Δισκοπότηρό του θα καταστραφεί από την νέα καρδιά ζώου. Καθώς είναι το προϊόν μιας συνειδητότητας ζώου, η καρδιά του ζώου θα ασκήσει μεγάλη πίεση στο αναπτυσσόμενο Δισκοπότηρο και θα καθυστερήσει την πνευματική εξέλιξη του ατόμου για πολλές ενσαρκώσεις. Ένα καρμικό χρέος στο ζώο προσθέτει επίσης στην καθυστέρηση.

Η πιο αποτρόπαια μεταμόσχευση σχετίζεται με την καρδιά, ζώου ή ανθρώπου. Η καρδιά είναι το φυσικό όργανο του Δισκοπότηρου, και κάθε Δισκοπότηρο έχει τη δική του ανάπτυξη. Μερικά πέταλα εκτυλίχθηκαν· μερικά είναι αδρανή. Όταν το Δισκοπότηρο είναι πιο ανεπτυγμένο, απελευθερώνει μεγαλύτερη ενέργεια στην καρδιά, η οποία είτε την αφομοιώνει (αν δεν έχει καταστραφεί από το στέλεχος των αρνητικών συναισθημάτων και των κακών πράξεων) ή διαταράσσεται από αυτήν, αναπτύσσοντας διάφορα οργανικά προβλήματα.

Οι φυσικές καρδιές δεν μπορούν να εναλλάσσονται, λόγω της άνισης ανάπτυξης του Δισκοπότηρου. Αν μεταμοσχεύσετε μια καρδιά που δεν μπορεί να μεταδώσει την πίεση του Δισκοπότηρου, η μεταμοσχευμένη καρδιά δεν θα επιβιώσει.

Η καρδιά ελέγχει τη μνήμη. Είναι η καρδιά που διεγείρει τον εγκέφαλο και δημιουργεί συνειδητότητα. Κατά τη μεταμόσχευση της καρδιάς, δημιουργείται χάος στο μηχανισμό της συνειδητότητας. Όταν το νήμα της ζωής στην καρδιά έρθει σε επαφή με το νήμα συνειδητότητας στον εγκέφαλο, μνήμη και συνειδητότητα παράγονται στο φυσικό επίπεδο. Στη μεταμόσχευση της καρδιάς ενός άλλου προσώπου, βάζετε έναν διαφορετικά ρυθμισμένο μηχανισμό του οποίου το νήμα της ζωής είναι στον Σπινθήρα της ψυχής που έχει αναχωρήσει. Τι θα συμβεί?

Αν η καρδιά επιβιώσει, ο Σπινθήρας του ασθενούς θα προσπαθήσει να αποσύρει το νήμα της ζωής του από τη νεκρή καρδιά του και να το εμφυτεύσει στη νέα καρδιά. Η καρδιά θα έχει δύο νήματα ζωής, δύο ροές ενέργειας ζωής, οι οποίες θα επιβαρύνουν την καρδιά και θα αναπτύξουν σύγχυση στη μνήμη και τη συνείδηση. Επιπλέον, ο επιζών,  θα επηρεαστεί από την εμπειρία μέσα από την οποία η ψυχή εκείνου που έχει αναχωρήσει περνά.

Αυτό θα είναι ένα ψυχολογικό χάος.

Η ορατή ανθρώπινη καρδιά περιβάλλεται από μια αιθερική και αστρική καρδιά. Η καρδιά δεν είναι μόνο ένα κομμάτι σάρκας, αλλά έχει επίσης μια σφαίρα λεπτοφυών ενεργειών που είναι συνδετικοί δεσμοί ανάμεσα στον άνθρωπο και τα διαστημικά κέντρα. Η ιατρική είναι πολύ ανίδεη για όλα αυτά, και με ένα σφυρί και ένα φτυάρι ασχολείται με την επισκευή του πιο ευαίσθητου μηχανισμού που υπάρχει στο κόσμο.

Η καρδιά μπορεί να ρυθμιστεί και να θεραπευτεί μέσω της ανάπτυξης αρετών και μέσα από την πληρωμή των χρεών του κάρμα. Η καρδιά μπορεί να ρυθμιστεί και να θεραπευτεί με την αύξηση της ψυχικής ενέργειας και χρησιμοποιώντας την δημιουργικά. Η καρδιά μπορεί να προστατευθεί με τη μείωση των δηλητηρίων στον αέρα, την τροφή, το νερό και τη γη. Απ' τη στιγμή που η ρύπανση και ο φόβος αυξάνουν στον κόσμο, η μεταμόσχευση καρδιάς είναι σαν την προσπάθεια μιας μύγας που νομίζει ότι μπορεί να ωθήσει ένα νεκρό αυτοκίνητο στο δρόμο.

Ο ιατρικός κόσμος γνωρίζει μόνο το φυσικό σώμα και τον φυσικό κόσμο. Δεν έχουν καμία ιδέα για τα λεπτοφυή σώματα και τους Λεπτοφυείς Κόσμους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζωοτομία και τώρα η μεταμόσχευση οργάνων έχει γίνει επιχείρηση του εικοστού πρώτου αιώνα.
Κάθε όργανο που λαμβάνεται από ένα σώμα έχει ένα αιθερικό και αστρικό ομόλογό του. Όταν ένα όργανο έχει αντικατασταθεί σε ένα συγκεκριμένο σώμα, το αιθερικό και αστρικό όργανό του [ή τα όμολογά του] θα απορρίψουν το νέο όργανο, καθώς είναι δομημένο από την επιρροή μιας διαφορετικής ψυχολογίας. Αυτή  η απόρριψη θα προκαλέσει το θάνατο στο άτομο, αλλά δεν θα επηρεάσει τα έσοδα των νοσοκομείων και των γιατρών!

Αντί της μεταμόσχευσης, η επιστήμη πρέπει να προσπαθήσει να βρει τις αιτίες των ασθενειών και την εξάλειψη τους. Επί του παρόντος, η επιστήμη σκάβει τον τάφο της.

Δεν θα είναι έκπληξη να δούμε χειρουργούς στα πεδία των μαχών να σκάβουν για τα όργανα των τραυματισμένων στρατιωτών και να προσπαθούν να βιαστούν προς τα μεγάλα νοσοκομεία του κόσμου για να λάβουν τις ανταμοιβές τους. Εξετάστε τις σοβαρές συνέπειες.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)