Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τα όνειρα για να αποτυπώσουν πράγματα στους ανθρώπους

Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τα όνειρα για να αποτυπώσουν πράγματα στους ανθρώπους. Ιδιαίτερα χρησιμοποιούν στο όνειρό σας το αιθερικό ή αστρικό αντίγραφο ενός προσώπου που αγαπάτε και σέβεστε, για να έρθουν και να σας δώσουν ορισμένα μηνύματα. Μέσα από αυτήν την εικόνα σας παραπλανούν και συγχύζουν τις αποφάσεις σας.

Αυτό πραγματοποιείται κυρίως από σκοτεινές οντότητες που ζουν στο αστρικό πεδίο και είναι εκπαιδευμένες στο να δημιουργούν ορισμένα όνειρα. Μερικές από αυτές τις οντότητες σας διασκεδάζουν στα χαμηλότερα πεδία για να αποτρέψουν την άνοδό σας σε υψηλότερα πεδία. Άλλες σας κρατούν απασχολημένους με σεξουαλικά ή εγκληματικά γεγονότα, ώστε να καταλάβουν την προσοχή σας ή να σας κάνουν έναν τακτικό πελάτη αυτών των πεδίων. Προσπαθούν επίσης να σας παρουσιάζουν σε όσους ασχολούνται με σκοτεινές επιχειρήσεις, επειδή θέλουν να σας συνδέσουν μέσω αυτών.

Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να ανυψώνετε την ψυχή σας σε υψηλότερα πεδία πριν κοιμηθείτε. Μπορείτε να διαβάζετε πνευματικά βιβλία, να διαλογίζεστε ή να χρησιμοποιείτε την βραδινή ανασκόπηση για να ανεβάσετε την συνειδητότητά σας και να μην παγιδευτεί στα χαμηλότερα επίπεδα του αστρικού πεδίου αφού αποκοιμηθείτε.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)