Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Η έκτρωση είναι ένα πολύ σοβαρό έγκλημα

Μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια πριν από τη σύλληψη στο φυσικό πεδίο, ο Ηλιακός Άγγελος και η ανθρώπινη ψυχή αρχίζουν το χτίσιμο [των φορέων του εμβρύου] στο νοητικό, αστρικό και αιθερικό πεδίο. Γι 'αυτό είναι ένα μεγάλο έγκλημα να καταστρέψετε το έμβρυο. Η καταστροφή του εμβρύου σημαίνει ότι το σύνολο της εργασίας που ο Ηλιακός Άγγελος και η ανθρώπινη ψυχή έκαναν σε υψηλότερα επίπεδα πάει χαμένο.

Η έκτρωση είναι ένα πολύ σοβαρό έγκλημα. Δεν είναι σωστό. Υπάρχουν μέθοδοι τώρα να εμποδιστεί η σύλληψη. Γιατί περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό; Ξέρω γυναίκες που έκαναν πολλές εκτρώσεις και κατέληξαν σε ψυχιατρικά άσυλα. Τώρα το υποσυνείδητό τους είναι πολύ μπερδεμένο. Δεν ξέρουν πώς να ζήσουν. Επίσης, τα μωρά που σκότωσαν τους ενοχλούν ψυχολογικά και σωματικά ρωτώντας, "Γιατί μας το έκανες αυτό;" Είναι ένα πολύ περίπλοκο θέμα. Αν το έχετε κάνει αυτό στο παρελθόν, μην το επαναλάβετε.

Οι γυναίκες δεν είναι ελεύθερες να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν. Η φύση δεν είναι ελεύθερη. Οι άνθρωποι δεν είναι ελεύθεροι. Ο καθένας ζει στους Νόμους της Φύσης. Εάν είστε γυναίκα που έχει συλλάβει, πρόκειται να γεννήσετε το παιδί αυτό.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Higher Psychism

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)