Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Τίποτα δεν θα είχε συμβεί σε σας, αν δεν είχατε φυτέψει τους σπόρους στο παρόν και στο παρελθόν

Κάποιος πρέπει να πάει βαθύτερα στο Νόμο του Κάρμα και να κατανοήσει ότι τα πράγματα που οι άνθρωποι του έκαναν ήταν επειδή έκανε παρόμοια πράγματα σε άλλους, σε αυτή τη ζωή ή σε άλλες ζωές. Έτσι, ο νόμος του Κάρμα ανέχτηκε τους άλλους να τον βλάψουν, ή να "τον διαφωτίσουν" και να τον βάλουν στον σωστό δρόμο της ζωής.

Με το να σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ένταση και να απελευθερώσετε εκείνες τις εικόνες από το νου σας - εικόνες που σας κρατούσαν γεμάτο μίσος και θυμό, συνεχώς ξοδεύοντας χρόνο και ενέργεια, καθώς και δηλητηριάζοντας όλη τη φύση σας μέσα από μια αντίδραση εναντίον τους φορτισμένη με ερεθισμό.

Τίποτα δεν θα είχε συμβεί σε σας, αν δεν είχατε φυτέψει τους σπόρους στο παρόν και στο παρελθόν.

Αλλά πώς να συγχωρήσετε τον εαυτό σας αν ήσασταν ο σπορέας αυτών των σπόρων της δυστυχίας που δρέπετε τώρα; Η αληθινή προσέγγιση σε αυτό το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ο πραγματικός, συνειδητός Εαυτός σας που έσπειρε τους σπόρους, αλλά η προσωπικότητά σας, η οποία δεν είχε επίγνωση και επαγρύπνηση. Ο παλιός κατώτερος εαυτός σας, ενεργοποιημένος από την επιθυμία και από τυφλές παρορμήσεις και ωθήσεις της προσωπικότητας, έκανε αυτά τα πράγματα. Επειδή ήσασταν πιο μηχανιστικοί, αντιδράσατε στις επιθυμίες, κακίες, μίση και φόβους του περιβάλλοντος και χρησιμοποιηθήκατε ως εργαλεία από αυτούς.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Karma & Reincarnation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)