Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η αιτία της αδράνειας;

Ποια είναι η αιτία της αδράνειας;

Όταν δεν μοχθείτε, όταν δεν έχετε αυτή την επιθυμία για μόχθο, να τρέξετε, να πηδήξετε και να χορέψετε, να κινείστε, αυτό σημαίνει ότι δημιουργήσατε στο παρελθόν αυτές τις συνθήκες κατά τις οποίες κάψατε τις "ασφάλειές" σας και δεν μεταδίδουν πρανική ενέργεια πια. Θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιδιορθώσετε τις ηλεκτρονικές λυχνίες στο σώμα σας, έτσι ώστε να αρχίσουν να λαμβάνουν ενέργεια.

Τα εμπόδια για την ενέργεια μπορεί να είναι διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, μια λανθασμένη φυσική δράση δημιουργεί εμπόδια στη λήψη πράνα. Ένα λάθος συναίσθημα, αρνητικά συναισθήματα, μπορεί να κάνουν μια άλλη "ασφάλεια" να καεί. Ένα σχέδιο που βασίζεται στη χωριστικότητα, την καταστροφή, το μίσος, τη ματαιοδοξία, ή τον εγωισμό μπορεί να κάψει άλλες λυχνίες στον εγκέφαλό σας. Όταν αυτές οι λυχνίες καούν, δεν μπορείτε να λάβετε πράνα από τη γη και από τον ήλιο, και πέφτετε σε κατάθλιψη, αδράνεια και απάθεια.

Όλα είναι ενέργεια. Η ενέργεια είναι εκεί, αλλά ο δέκτης δεν είναι εκεί. Μέσα από φυσικές, συναισθηματικές, νοητικές ή πνευματικές λάθος πράξεις, καταδικάσατε τον εαυτό σας με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείτε να λάβετε τώρα την ενέργεια και να θέσετε τον μηχανισμό σας σε δράση. Πώς να το επιδιορθώσετε; Αυτό ακριβώς είναι ο μόχθος.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)