Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Όλα όσα συμβαίνουν στους Λεπτοφυείς Κόσμους και εδώ στη γη καταγράφονται σε αρχείο

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι η συνειδητότητα καταγράφει όλα όσα κάνουμε σε όλα τα επίπεδα· κρατά αυτά τα αρχεία στα μόνιμα άτομα και στο Δισκοπότηρο. Όταν κάποιος πεθάνει, ο ίδιος δεν θυμάται αναγκαστικά το παρελθόν του. Επίσης, όταν ενσαρκώνεται, ο ίδιος δεν θυμάται απαραιτήτως τις εμπειρίες του στους Λεπτοφυείς Κόσμους. Εκτός εάν η Αντακαράνα είναι χτισμένη, ορισμένες περίοδοι της ζωής, τόσο εδώ όσο και εκεί, μένουν κενές.

Τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στα άτομα και στο Δισκοπότηρο, και είναι επίσης κλειδωμένα μέσα στον υποσυνείδητο νου, έτσι ώστε η συνειδητότητα να μην περιορίζεται, διαταράσσεται ή υπόκειται σε θυμαπάτες από παρελθοντικές εγγραφές. Σε μια φυσιολογική κατάσταση του νου, είναι αποθηκευμένα έως ότου η συνειδητότητα αρχίζει να λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο του νοητικού πεδίου και η Αντακαράνα είναι χτισμένη ανάμεσα στον κατώτερο και ανώτερο νου, αλλά και μεταξύ του ανώτερου νου και της Πνευματικής Τριάδας.

Είναι δυνατόν να εξαναγκαστεί η συνειδητότητα μέσα από ναρκωτικά, ύπνωση, ή με ορισμένες ψυχολογικές τεχνικές να θυμηθεί ορισμένα γεγονότα των οποίων οι εγγραφές είναι αποθηκευμένες στο Δισκοπότηρο, στα μόνιμα άτομα, ή στον υποσυνείδητο νου. Τα αποτελέσματα αυτού του εξαναγκασμού έχουν ως εξής:

1. Τμηματικές ή διαστρεβλωμένες πληροφορίες.
2. Οι νόμοι της φύσης παραβιάζονται.
3. Πίεση τίθεται πάνω στα μόνιμα άτομα και στο Δισκοπότηρο.
4. Αρνητικές σωματικές συνέπειες συμβαίνουν σε διάφορους αδένες.

Το σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όλα όσα συμβαίνουν στους Λεπτοφυείς Κόσμους και εδώ στη γη καταγράφονται σε αρχείο. Η συνειδητότητα έχει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, εάν διευρυνθεί, εξαγνιστεί και συνδεθεί με τα κέντρα σε έναν ορισμένο βαθμό. Όταν έρθει η Ημέρα της Κρίσης, εσείς και η συνειδητότητά σας θα είστε σε θέση να δείτε όλα αυτά που είναι καταγεγραμμένα και να αποφασίσετε το πεπρωμένο σας με απόλυτη ακρίβεια και δικαιοσύνη.

Έτσι, ο άνθρωπος είναι η εκδήλωση του δικού του κάρμα. Είναι η δική του ετυμηγορία και ο δικός του δικαστής, λόγω της συνέχειας της συνειδητότητας, ζωή μετά από ζωή.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.2Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)