Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ο Λεπτοφυής Κόσμος είναι το αντίγραφο του πυκνού κόσμου

Ο Λεπτοφυής Κόσμος είναι το αντίγραφο του πυκνού κόσμου - η ζωή είναι σχεδόν παρόμοια με τη ζωή που έχουμε εδώ, αλλά είναι σε αστρική ύλη. Η ζωή τρέχει σχεδόν όπως εδώ. Οι άνθρωποι κάνουν επιχειρήσεις, πηγαίνουν σε νοσοκομεία, οδηγούν, περπατούν, έως ότου απελευθερωθούν από τις εντυπώσεις του Λεπτοφυούς Κόσμου.

Η ψευδαίσθηση είναι τόσο μεγάλη που ζουν εκεί ακριβώς με τον τρόπο που ζούσαν στον πυκνό κόσμο. Υπάρχουν, επίσης πολέμοι εκεί, στρατοί και στρατιωτικοί εξοπλισμοί, και βλάπτουν ο ένας τον άλλον όπως κάνουν εδώ. Υπάρχουν εκατομμύρια επιχειρήσεις και άνθρωποι που βοηθούν ο ένας τον άλλον, συνεργάζονται μεταξύ τους, σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, "καθαρίζουν" ο ένας τον άλλο για χάρη της επιχείρησης, και βγάζουν χρήματα στο λεπτοφυές πεδίο, χρήματα που δεν χρειάζονται καθόλου.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι επειδή οι άνθρωποι φέρουν μαζί τους τη γήινη συνειδητότητα. Όταν εισέρχονται στο Λεπτοφυή Κόσμο νομίζουν ότι είναι ακόμα στο πυκνό κόσμο. Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν γνώση για τον Λεπτοφυή Κόσμο και δεν έχουν αναπτύξει τη συνέχεια της συνειδητότητας, δεν βλέπουν καμία διαφορά ανάμεσα στον πυκνό και στον Λεπτοφυή Κόσμο και συνεχίζουν τη ζωή τους, όπως ζούσαν στον πυκνό κόσμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ζωή στον Λεπτοφυή Κόσμο είναι η προβολή αυτού που έχουν στη συνειδητότητά τους.

Διδάσκαλοι και αφυπνισμένοι άνθρωποι έρχονται στο Λεπτοφυή Κόσμο και προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους εκεί και να τους πουν ότι αυτός είναι ένας κόσμος με θυμαπάτες και ψευδαισθήσεις, και τους προτρέπουν να αποταυτιστούν και να προετοιμαστούν για να μπουν στο Πύρινο Κόσμο. Φυσικά, το ίδιο πράγμα συμβαίνει εκεί όπως κι εδώ· οι άνθρωποι δεν ακούν αυτούς που θέλουν να μας αφυπνίσουν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Passage to Higher Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)