Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η επικοινωνία με τους νεκρούς δεν θα βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων μας

Η επικοινωνία με τους μέσους νεκρούς στο αστρικό πεδίο δεν θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την επίλυση των προβλημάτων μας. Εάν οι άνθρωποι δεν βοηθούν όταν ζουν, πώς θα βοηθήσουν όταν είναι νεκροί, αφού είναι οι ίδιοι;

Ο θάνατος δεν κάνει τους ανθρώπους φωτισμένους. Οι νεκροί έχουν την ίδια ψυχολογία που είχαν στο φυσικό πεδίο. Η διαφορά είναι ότι, αντί να ζουν στα φυσικά τους σώματα με τις συνήθειες, τις ωθήσεις και τις παρορμήσεις τους, ζουν τώρα στα αστρικά τους σώματα με τις θυμαπάτες και τις ψευδαισθήσεις τους, που μερικές φορές ενισχύονται σε μεγαλύτερο βαθμό.

Αντί να επικοινωνεί κάποιος με τους νεκρούς, πρέπει να επικοινωνεί με εκείνους που είναι πέρα από τα πεδία των νεκρών, δηλαδή, πέρα από τα αιθερικά, αστρικά και κατώτερα νοητικά πεδία. Αυτά είναι τα μέλη της Ιεραρχίας και του Χριστού. Πρέπει να σχεδιάσουμε τον μηχανισμό να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις μας, να Τους φτάσουμε και να περιμένουμε τις απαντήσεις. Φυσικά, θα βιώσουμε πολλές απάτες, πολλά μηνύματα που προέρχονται από αστρικούς κατοίκους. Τελικά θα διαμορφώσουμε τα σημάδια της πραγματικής επικοινωνίας με τους Διδασκάλους. Μόνο η Ιεραρχία μπορεί να μας οδηγήσει και να μας δείξει το δρόμο της σωτηρίας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)