Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε θαυμασμό

Είστε ένας θαυμαστός σύζυγος; Αν η γυναίκα σας δεν σας θαυμάζει, προσέξτε. Προσβλέπει σε κάποιον για να θαυμάσει. Γι 'αυτό μερικές γυναίκες ερωτεύονται τους ιερείς τους, τους ηθοποιούς, τους προέδρους, και ο σύζυγος αναρωτιέται γιατί. Είναι επειδή έχουν ανάγκη να θαυμάζουν κάποιον. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς θαυμασμό. Είναι τόσο σημαντικό να το θυμάστε αυτό. Προσπαθήστε να είστε αντικείμενο θαυμασμού για τη γυναίκα, τον σύζυγό σας ή τα παιδιά σας. Τα παιδιά πρέπει να θαυμάζουν τους γονείς τους. "Ο μπαμπάς μου είναι τόσο ευφυής, τόσο καλός." Ο θαυμασμός καταστρέφει την αρνητικότητα.

Στην επιχείρησή σας, σε οποιαδήποτε σχέση, στον γάμο σας, κάντε τον σύζυγό σας να σας θαυμάζει. Έχετε την αγάπη του όταν σας θαυμάζει. Μια γυναίκα που ήρθε για συμβουλευτική μου είπε ότι ο σύζυγός της έχανε το ενδιαφέρον του για εκείνη. Είπα, "Θα έκανα το ίδιο πράγμα". Ρώτησε: "Γιατί;" Παρατήρησε πώς είσαι ντυμένη. Κοίταξε το πρόσωπό σου, τα μαλλιά σου." Είπε, "Δεν είναι σωστό να λέτε αυτά τα πράγματα."  Είπα: "Είμαι παλιομοδίτης. Δεν κατέχω την επιστήμη της συμβουλευτικής με κολακεία. Λέω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο μπροστά στο πρόσωπο των ανθρώπων. Ποιος θα ενδιαφερθεί για εσένα; Κοίτα τα παπούτσια σου." Είπα, "Να τρως λίγο λιγότερο. Πώς μπορεί ο σύζυγός σου να ενδιαφέρεται για εσένα όταν κουβαλάς φορτίο διακοσίων κιλών πάνω σου;"

Εργαστείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε θαυμασμό. Οι άνθρωποι πρέπει να θαυμάζουν το σώμα σας, τα συναισθήματά σας, τη φωνή σας, τα μαλλιά σας. Εάν πρόκειται να επιβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους για να τους κάνετε να σας θαυμάσουν, αυτό δεν θα πετύχει. "Είμαι εδώ όπως είμαι. Είτε με αγαπά ή όχι." Δεν πάει έτσι.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Self-Actualization & Self-Mastery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)