Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Πώς η λανθασμένη ομιλία καταστρέφει την αύρα

Η λανθασμένη ομιλία είναι ακριβώς όπως η τοποθέτηση ενός λάθους προγράμματος στον υπολογιστή σας. Ο υπολογιστής σας έχει το σωστό πρόγραμμα - αφήστε το να λειτουργήσει. Με τη λάθος ομιλία βάζετε ένα άλλο πρόγραμμα, λάθος πρόγραμμα. Ο υπολογιστής αρχίζει να μπερδεύεται. Δίνετε εντολές και δεν τις υπακούει. Κάνετε τα λογιστικά σας και τα λογιστικά σας καταλήγουν εντελώς λάθος επειδή έχετε δύο προγράμματα που εργάζονται το ένα εναντίον του άλλου. Δεν χρειάζεστε κάτι τέτοιο.

Κάθε φορά που σκέφτεστε λάθος πράγματα, στρεβλώνετε, ταράσσετε τον υπολογιστή σας. Δεν πρόκειται για θέμα νομιμότητας ή ηθικολογίας· είναι μόνο το φυσικό σας όργανο, μόνο η υγεία σας που στρεβλώνετε. Μην το κάνετε αυτό.

Αν ταράζετε τον υπολογιστή σας, ας πούμε λίγο λίγο για ένα χρόνο, σιγά-σιγά συσσωρεύεται και γίνεται ένα μεγάλο σφάλμα εκεί και κανείς δεν μπορεί να το θεραπεύσει. Από την αρχή πείτε: "Θα μιλάω για πράγματα που είναι όμορφα, πράγματα που είναι δίκαια, πράγματα που σχετίζονται με την καλοσύνη και την ελευθερία και τη χαρά και τον μόχθο και την υπηρεσία και τη θυσία και την αρμονία, και ούτω καθεξής".

Όταν αρχίζετε να μιλάτε για αυτά τα πράγματα και να σκέφτεστε και να αισθάνεστε για αυτά τα πράγματα, θα δείτε ότι στη φύση σας πολλές δυνάμεις παλεύουν εναντίον σας - δυνάμεις από συνήθειες από τις οικογένειές σας και καρμικές αιτίες όπου ήσασταν τόσο κακός στο παρελθόν και δεν είναι εύκολο τώρα να είστε καλός. Αυτές οι δυνάμεις εξακολουθούν να κολλάνε πάνω σας σαν χταπόδι. Ακόμα, έχετε πολλές υποσυνείδητες ωθήσεις και κίνητρα που προέρχονται από διαφορετικές ζωές. Σας κάνουν επίθεση.

Δεν είναι εύκολο να βρείτε τον εαυτό σας, αλλά καθώς αρχίζετε να το κάνετε, θα δείτε ότι κερδίζετε έδαφος και μόλις κερδίσετε έδαφος, βλέπετε για πρώτη φορά πώς αλλάζει η υγεία σας και πώς φωτίζεται πραγματικά ο εγκέφαλός σας. Είναι τόσο ενδιαφέρον.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)