Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Χωρίς τους διαλογιστές ο πλανήτης μας θα πέσει στη βαρβαρότητα

Όλοι όσοι ξέρουν πώς να διαλογίζονται είναι σπουδαίοι υπηρέτες της ανθρώπινης φυλής, διότι μέσω του διαλογισμού τους διαλύουν εκείνες τις σκεπτομορφές γύρω από τον πλανήτη που εμποδίζουν την είσοδο της "διαπλανητικής ισχύος και της ισχύος από τα υψηλότερα νοητικά πεδία".

Ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα βαρύ σύννεφο τεράστιων σκεπτομορφών που είναι σκοτεινές, μπερδεμένες, άσχημες, καταστροφικές, διαχωριστικές και ανταγωνιστικές στις υψηλότερες τάξεις. Κάθε διαλογισμός κάνει ένα σχίσιμο μέσα από τέτοια βαριά στρώματα σκοτεινών σκεπτομορφών και επιτρέπει υψηλότερες δυνάμεις και ενέργειες να φτάσουν στον πλανήτη μας και στους σκεπτόμενους ανθρώπους στον κόσμο, φέρνοντας νέες ιδέες, οράματα, αποκαλύψεις, έμπνευση και καθοδήγηση.

Χωρίς αυτούς τους διαλογιστές ο πλανήτης μας θα προχωρήσει προς τη βαρβαρότητα και θα εκπέσει σε ζωώδεις συμπεριφορές. Ο εκφυλισμός θα δυναμώσει, και το μίσος, ο θυμός, η ζήλια, η εκδίκηση, η προδοσία, η εκμετάλλευση και ο ολοκληρωτισμός θα κυβερνούν, με όλες τις άσχημες συνέπειες.

Κάθε διαλογισμός δημιουργεί μια οπή σε αυτό το άσχημο σύννεφο και αφήνει τις υψηλότερες επιρροές να εισέλθουν. Όλοι όσοι διαλογίζονται σε όλο τον κόσμο βοηθούν τη διαδικασία της διάλυσης αυτής της σκοτεινής σκεπτομορφής γύρω από τον πλανήτη.

Νέοι πολιτισμοί, νέες ιδέες, νέα οράματα και νέες αποκαλύψεις φθάνουν στην ανθρωπότητα κατά τη στιγμή που εκατοντάδες και χιλιάδες διαλογιστές συνδυάζουν τις προσπάθειές τους και δημιουργούν ένα κανάλι για τις υψηλότερες δυνάμεις να επικοινωνήσουν μαζί μας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)