Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Η πλανητική οντότητα

Τι είναι η πλανητική οντότητα; Το Πλανητικό φυσικό σώμα, το πλανητικό αστρικό σώμα και το πλανητικό νοητικό σώμα έχουν τις οντότητές τους, τα στοιχειακά τους. Ένα στοιχειακό είναι η ψυχή ενός σώματος. Ο πλανήτης έχει επίσης την οντότητά του που είναι οι τρεις οντότητες ενωμένες. Προσπαθούν να επηρεάσουν την ανθρωπότητα τραβώντας την πίσω στον πιο οπισθοδρομικό τρόπο ζωής, συναισθήματος και σκέψης. Αυτή η οντότητα τραβάει την ανθρωπότητα προς τα κάτω. Εάν αισθάνεστε αυτό το τράβηγμα, ότι πηγαίνετε από τον ιδεαλισμό προς τον υλισμό, από την περιεκτικότητα προς την χωριστικότητα, από την αγάπη στο μίσος, από τις σπουδαίες διεργασίες ενοποίησης σε διαδικασίες σπατάλης σεξουαλικής, σημαίνει ότι είστε μπλεγμένοι στα χέρια αυτού του στοιχειακού και αυτό το στοιχειακό θα σας κάνει ένα μέρος του εαυτού του! 

Πώς σκοπεύετε να απορρίψετε αυτή την ενέργεια που έρχεται σε σας; Υπάρχει μόνο μία απάντηση: να αυξήσετε την προσδοκία σας, τον αγώνα σας και την επιθυμία να κάνετε τον εαυτό σας όμορφο, αγνό και δημιουργικό. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Εάν δεν κάνετε αυτά τα τρία πράγματα, θα πιαστείτε στα χέρια αυτής της οντότητας. 

Η δύναμη αυτής της οντότητας αυξάνει. Είναι η εποχή που αυτή η οντότητα, αναπτυγμένη σε τόσο μεγάλο βαθμό, μπορεί να κάνει την παρουσία της αισθητή παντού. Το βλέπουμε μέσα από τα εκτεταμένα σπροβλήματα ναρκωτικών που μας τραβούν προς τα κάτω. Εκατομμύρια τόνοι διαφόρων ναρκωτικών βρίσκονται εδώ και εκεί, σε κάθε έθνος. Το έγκλημα αυξάνει· οι κλοπές, η ατιμία, οι σκοτωμοί είναι παντού. Η ανθρωπότητα μπαίνει σιγά σιγά στο "στόμα" αυτής της οντότητας, στη σατανική δύναμή της. Μόνο σπάνια βλέπουμε αγάπη, σεβασμό, θαυμασμό και αγώνα για υψηλότερα οράματα στις οικογένειες. Βλέπουμε πολύ λίγα από αυτά. Εάν παρακολουθείτε τα νέα μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Είναι όλο σεξ, απολαύσεις, μίσος, εκμετάλλευση, χρήματα και άλλα. Σας καταπίνει. 

Οι πνευματικοί μαθητές θα είναι τόσο έτοιμοι και ξύπνιοι για να είναι σίγουροι ότι αυτή η οντότητα δεν τους καταπίνει. Αντισταθείτε και απορρίψτε το να σας καταπιεί αυτή η οντότητα. Ας δω αν μπορείτε να αρχίσετε να αγωνίζεστε εναντίον της. 


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Human Nature


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)