Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Οι άνθρωποι πρέπει να συνομιλούν με τα παιδιά τους σχετικά με τους Λεπτοφυείς Κόσμους

Εκείνοι που ενσαρκώνονται έχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις από τα υψηλότερα επίπεδα του Λεπτοφυούς Κόσμου, ακόμη και από τον Πύρινο Κόσμο. Μας έχει ειπωθεί ότι μέχρι την ηλικία των επτά ετών αυτές οι αναμνήσεις πλανώνται στους διαδρόμους της συνειδητότητας και αν δεν τρέφονται από το περιβάλλον εξαφανίζονται, αν και η ηχώ τους παραμένει στις καρδιές μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να συνομιλούν με τα παιδιά τους σχετικά με τους Λεπτοφυείς Κόσμους. Πρέπει να βοηθήσουν το παιδί να κρατήσει αυτές τις μνήμες στη συνειδητότητά του όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή οι μνήμες του είναι που τον οδηγούν προς τις αιώνιες αξίες. Απ' τη στιγμή που οι μνήμες αυτές κρατηθούν ζωντανές, το παιδί ανεβαίνει ψηλότερα και ψηλότερα, παρά τα πολλά εμπόδια.

Πολλά παιδιά διέρχονται νικηφόρα μέσα από σφαίρες πειρασμών. Όταν σκέφτονται πώς προστατεύτηκαν, δάκρυα έρχονται στα μάτια τους. Επειδή οι αύρες τους ήταν εμποτισμένες με πυρ, βρήκαν το δρόμο μέσα από τις ζούγκλες των ανθρώπινων παγίδων και πειρασμών, μέσα από τις επιθέσεις και τις προσβολές των σκοτεινών δυνάμεων. Φαίνεται επίσης ότι οι αύρες αυτών των παιδιών αλλάζουν τις αρνητικές καρδιές των ανθρώπων και τις κάνουν θετικές, στοργικές και συμπονετικές.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)