Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

Η ζωοτομία καταδικάζεται από τη Διδασκαλία

Η ζωοτομία καταδικάζεται από τη Διδασκαλία επειδή είναι απολύτως απάνθρωπη και επειδή μολύνει τον Λεπτοφυή Κόσμο.

Όταν ένα ζώο υποφέρει από πόνο και ταλαιπωρία, λειτουργεί ήδη στο αστρικό πεδίο και όλος ο πόνος και η αγωνία του εξαπλώνονται στον αστρικό κόσμο.

Όταν ένα ζώο είναι υπό ζωοτομία, παράγει ένα είδος δηλητηρίου που ελκύει κάθε είδους λεπτοφυή μικρόβια. Αυτό το δηλητήριο απελευθερώνεται σε αυτόν τον κόσμο και στον αστρικό κόσμο, μολύνοντας και τους δύο.

Ένα ζώο δεν μπορεί να καταλάβει γιατί χρησιμοποιείται με απανθρωπιά, γιατί το κόβουν, του κάνουν ενέσεις, το χειρουργούν. Ο φόβος και η απόρριψη που εκφράζει προς την αιτία του πόνου δημιουργούν ψυχικό δηλητήριο.

Αυτοί οι γιατροί που είναι απασχολημένοι με την ζωοτομία θα έχουν έναν τρομερό καιρό στον Λεπτοφυή Κόσμο, ανεξάρτητα από τα κίνητρα που είχαν στο μυαλό τους. Στον Λεπτοφυή Κόσμο, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Εκείνοι που προκάλεσαν πόνο στα ζώα θα πληρώσουν ένα υψηλό τίμημα για την σκληρότητά τους και στους δύο κόσμους.

Επειδή τα ζώα είναι πιο αδύναμα από τα ανθρώπινα όντα, τα δικαιώματά τους πρέπει να προστατεύονται πιο έντονα από τα δικαιώματα των ανθρώπων. Για παράδειγμα, προστατεύουμε τα δικαιώματα των παιδιών περισσότερο από τα δικαιώματα των ενηλίκων.

Όταν τα ζώα αντιμετωπίζονται με τον σωστό τρόπο, εκπορεύουν ορισμένους κραδασμούς που αυξάνουν τη χαρά μας και ανοίγουν τις καρδιές μας. Μια καλή φιλία ξεκινάει μεταξύ του ανθρώπου και του ζώου, που μεγαλώνει στο Άπειρο. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα ζώα είναι τα μικρότερα αδέλφια μας και έχουμε την ευθύνη να τα φροντίζουμε.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)