Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα

Τι θα σκεφτείτε και σε τι θα διαλογιστείτε; Κατ 'αρχάς, να έχετε καθολική συγχώρεση. Εφ 'όσον υπάρχουν συναισθήματα στο συναισθηματικό σώμα σας, ένταση, μνήμες στο συναισθηματικό σώμα σας που είναι τεταμένες και προσκολλημένες, δεν μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας για να ανυψωθείτε στα υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Το πρώτο πράγμα είναι καθολική συγχώρεση. "Αυτή έκανε αυτό, αυτός έκανε εκείνο, εκείνοι έκαναν το άλλο, δεν έκαναν εκείνο..." Συγχωρήστε τους.

Στην ειλικρινή συγχώρεση θα δείτε ότι ο καρδιακός σας παλμός θα είναι διαφορετικός. Είστε πιο ήρεμοι και πιο όμορφοι, και η κυκλοφορία του αίματος είναι πολύ καλή. Σε οποιαδήποτε κατάσταση ή σκέψη ή έκφραση μη συγχώρεσης θέτετε μια τεράστια ένταση στην κυκλοφορία του αίματός σας και η κυκλοφορία καθυστερεί. Αλλά αν συγχωρήσετε, θα δείτε ότι απελευθερώνετε αυτά τα υλικά.

Γιατί συμβαίνει αυτό? Επιστημονικά, κάθε κατάσταση συνείδησης αντιστοιχεί σε μια χημική ουσία και η κατάσταση της συνείδησης επηρεάζει άμεσα το αίμα σας. Αυτό δεν έχει ακόμη φθάσει στους επιστημονικούς παρατηρητές, αλλά είναι πολύ κοντά στο να το βρούνε. Κάθε κατάσταση συνείδησης αντιστοιχεί ή δημιουργεί ή κατασκευάζει ένα είδος στοιχείου, μια χημική ουσία που πηγαίνει κατευθείαν στο αίμα σας. Αυτή η χημική ουσία δημιουργείται από το αιθερικό σώμα, το συναισθηματικό σώμα και το νοητικό σώμα. Παίρνουν αυτή την ουσία και την κάνουν αρνητική, αλλάζουν τα ιόντα και τα άτομα και τα ρίχνουν στο φυσικό σας σώμα μέσα από τις φλέβες και το αίμα σας. Αυτό δημιουργεί δυσλειτουργία στο σώμα μας. Η πρώτη πηγή είναι αιθερική, όχι φυσική. Οι άνθρωποι προσπαθούν να θεραπεύσουν το σώμα με χημεία και με διαφορετικά πράγματα. Είναι αδύνατο. Η θεραπεία έρχεται από πάνω, και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουμε.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Teachings of Christ vol.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)