Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς πολικότητα

Ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί καλύτερα σε ένα ζευγάρι όταν ακολουθούν τη γραμμή των Αρχών τους - θηλυκό και αρσενικό. Ο άνδρας πρέπει να συμπεριφέρεται σαν αρσενική πολικότητα και η γυναίκα πρέπει να συμπεριφέρεται με τη θηλυκή της πολικότητα. Αν και οι δύο ζουν ως αρσενικά ή ως θηλυκά, ο Νόμος της Έλξης δεν λειτουργεί σε αυτούς. Σταδιακά απορρίπτουν ο ένας τον άλλον, εκτός εάν επιδεικνύουν πολικότητα στα ανώτερα σώματα τους.

Στην εποχή μας ορισμένοι άντρες τείνουν να ζουν ως θηλυκά όντα και μερικές γυναίκες ως αρσενικά όντα. Αυτά οδηγούν σε ψυχολογικές επιπλοκές με επακόλουθα προβλήματα. Αν είστε άντρας, να είστε άντρας. Αν είστε γυναίκα, να είστε γυναίκα. Και οι δύο ρόλοι είναι πολύτιμοι και συμπληρωματικοί μεταξύ τους. Οποιοδήποτε σύμπλεγμα κατωτερότητας ή ανωτερότητας εμφανίζεται όταν οι άντρες και οι γυναίκες δεν είναι στην αρχική φύση τους.

Οι γυναίκες ψάχνουν στους άνδρες για τη μελλοντική τους εικόνα. Αυτή η εικόνα σχηματίζεται από την ένωση και των δύο, και με τις δύο πολικότητες. Η αρσενική πολικότητα φέρνει σε εκδήλωση τις δυνατότητες που είναι εγγενείς στη θηλυκή πολικότητα. Χωρίς τη συγχώνευση και των δύο δεν μπορεί να υπάρξει μια εικόνα προς την οποία η γυναίκα φιλοδοξεί. Έτσι λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης.

Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς πολικότητα. Είναι πιθανό ότι η πολικότητα σας λειτουργεί με πολικότητα που είναι αόρατη ή υπάρχει σε υψηλότερα πεδία. Δεν έχει σημασία τι είναι, έχετε πολικότητα.

Όλες οι σχέσεις στο Σύμπαν βασίζονται στην πολικότητα. Οι σχέσεις είναι χημικές, διανοητικές, συνειδητές και υπέρ-συνειδητές. Όσοι σχετίζονται συνεχώς μεταξύ τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Νόμο της Έλξης ως σκάλα που οδηγεί στον ουρανό.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)