Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Όταν το ηλιακό πλέγμα περιστρέφεται ανάστροφα

Το ηλιακό πλέγμα είναι ένας κεντρικός σταθμός για τα περισσότερα ανθρώπινα όντα. Έχει υψηλότερα και χαμηλότερα τμήματα. Οι περισσότερες από τις θεραπευτικές ενέργειες έρχονται στο σώμα μέσω του υψηλότερου μέρους του ηλιακού πλέγματος. Όταν η περιστροφή ολόκληρου του ηλιακού πλέγματος αντιστραφεί, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να λάβετε θεραπευτικές ενέργειες.

Όταν το ηλιακό πλέγμα αντιστρέφεται, ασκεί ισχυρή πίεση στην καρδιά και τα κέντρα του κεφαλιού και έτσι διαταράσσει την ισορροπία του ανθρώπου. Είναι πολύ πιθανό ότι το άτομο θα αρχίσει να σκέφτεται και να αισθάνεται με αρνητικούς τρόπους.

Όταν η αντίστροφη περιστροφή του ηλιακού πλέγματος συνεχίζεται, η υγεία του ατόμου επιδεινώνεται σιγά σιγά, και επιπλέον οι σχέσεις του με τους ανθρώπους γίνονται αρνητικές, επιβλαβείς και λυπηρές.

Μπορείτε να δείτε την αντιστροφή του ηλιακού πλέγματος στα μάτια των ανθρώπων. Μπορείτε να το δείτε στους τρόπους και τις συνομιλίες τους. Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται "αντίστροφοι" άνθρωποι. Αντιστρέφουν τα πράγματα που ακούν και χρησιμοποιούν με αντίστροφο τρόπο όλα όσα μαθαίνουν. Πρέπει να παρατηρήσει κάποιος αυτούς τους ανθρώπους για να μάθει για τα αποτελέσματα της αναστροφής.

Το ηλιακό μας πλέγμα αντιστρέφεται προσωρινά όταν ακούμε συκοφαντίες και κουτσομπολιά, και αν εμπλεκόμαστε σε μια τέτοια συμπεριφορά, η αντίστροφη κατάσταση γίνεται μόνιμη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σταματήσετε μια τέτοια κατάσταση αντιστροφής. Αλλά όταν είστε ήδη σε αντίστροφη περιστροφή, είναι εξίσου δύσκολο να σώσετε τον εαυτό σας, όπως είναι δύσκολο να σώσετε μια βάρκα που πλησιάζει έναν καταρράκτη. Ωστόσο, η προσευχή, η βαριά εργασία, το έλαιο αψιθιάς, το μασάζ και οι υγιείς συναναστροφές μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο.

Υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που κάνουν τη ζωή μας πιο πλούσια κι ευτυχισμένη. Το ένα είναι η συγχώρεση· το άλλο είναι καλές αναμνήσεις. Οι καλές αναμνήσεις είναι σαν τον ήλιο, το φαγητό, τη χαρά και την ενέργεια στο δρόμο της ζωής μας.

Όταν αυξάνουμε τις καλές αναμνήσεις μας, βοηθούμε όλα τα κέντρα μας να περιστρέφονται με τον φυσικό τρόπο. Οι καλές αναμνήσεις είναι πηγές χαράς και δεν υπάρχει καλύτερη τροφή για τα κέντρα από τη χαρά.

Οι κακές αναμνήσεις μας στερούν τη χαρά και όταν αναμιγνύονται με το πνεύμα της έλλειψης συγχώρεσης, επιβραδύνουν την περιστροφή των κέντρων και μπορούν ακόμη και να αντιστρέψουν την περιστροφή τους.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να συνειδητοποιήσουμε ότι οι καλές αναμνήσεις έχουν βαθιά σχέση με το πνεύμα της συγχώρεσης. Η ζωή είναι πολύ σκληρή και περνάμε μέσα από τα αγκάθια της ζωής αλώβητοι μόνο μέσα από το πνεύμα της συγχώρεσης.

Τα κέντρα στο σώμα μας είναι διανομείς ζωτικής ενέργειας. Αν είναι σε σωστή περιστροφή, μεταφέρουν την ζωτική ενέργεια. Εάν περιστρέφονται αντίστροφα, εξαντλούν την ζωτική ενέργεια, όπως ακριβώς μερικές αντλίες αφαιρούν το νερό όταν γυρίζουν προς τα πίσω και γεμίζουν μια περιοχή με νερό όταν περιστρέφονται σωστά.

Ο συνολικός μας μηχανισμός χρειάζεται τις ενέργειες της αγάπης, της χαράς και την πράνα, και τα ρεύματα αυτών των ενεργειών διακόπτονται από κακές αναμνήσεις, βλαβερές ενέργειες και εκδικητικές εντάσεις. Όλα αυτά αναγκάζουν τα κέντρα να αντιστρέψουν την περιστροφή τους, ξεκινώντας από το ηλιακό πλέγμα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)