Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Η βία εξαντλεί την ψυχική ενέργεια

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη βία σε ταινίες, τηλεόραση, βιβλία και πολιτικές δράσεις, αλλά αν συνειδητοποιήσουν πώς η βία εξαντλεί την ψυχική τους ενέργεια και τους αφήνει σαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, ποτέ δεν θα σκεφτόντουσαν καν τη βία. Η βία καταστρέφει τον μαγνητισμό ενός ανθρώπου, ενός τόπου ή ενός έθνους και κατόπιν φέρνει καταστροφή σε αυτό το άτομο ή την τοποθεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια μέρα θα έρθει που ο παγκόσμιος νόμος θα αποτρέπει κάθε μορφή βίας, διότι είναι η βία που διαρρηγνύει την προστατευτική ασπίδα και καλεί την καταστροφή σε ένα άτομο, σε ομάδες, σε έθνη και στην ανθρωπότητα.

Εάν κάποιος διαβάσει την ιστορία με έξυπνο τρόπο, μπορεί να δει πώς, σε δέκα, είκοσι πέντε, εκατό χρόνια, έθνη καταστράφηκαν ή παρέλυσαν οικονομικά λόγω εθνικής βίας.

Τα σημεία όπου η βία ασκείται συνεχώς είναι τα τυφλά σημεία στον πλανήτη και ποτέ δεν θα προσελκύσουν ψυχική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και όπου δεν υπάρχει ψυχική ενέργεια, ο τόπος αυτός θα είναι πνευματικά, πολιτισμικά και ηθικά άγονος.

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι το να κατέχουν εξουσία να διαπράττουν βία αποτελεί ένδειξη νίκης, ανωτερότητας ή προστασίας. Αλλά η ιστορία δείχνει ότι η βία που διαπράττεται ατομικά οδηγεί σε πολλές σωματικές, ηθικές και ψυχολογικές ασθένειες, και η βία που διαπράττεται σε εθνικό επίπεδο κάνει αυτό το έθνος να εκφυλίζεται σιγά σιγά και τελικά να εισέρχεται στην ατραπό της αποσύνθεσης.

Όπου δεν υπάρχει ψυχική ενέργεια, συγκεντρώνονται πλήθη σκοτεινών δυνάμεων και τελικά κατέχουν μάζες ανθρώπων και τους οδηγούν σε κινήσεις και ενέργειες που είναι εναντίον της επιβίωσης, της ευτυχίας και της υγείας τους.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Psychic Energy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)