Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Αιτίες κατάθλιψης - Προβολή των αρνητικών σκέψεων των άλλων πάνω σας

Η κατάθλιψη προκαλείται όταν ταυτίζεστε με τις αρνητικές σκεπτομορφές που προβάλλουν άλλοι πάνω σας. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και συμβαίνει συχνά. Εάν μια ομάδα ανθρώπων προβάλλει σκοτεινές, βαριές και εχθρικές σκέψεις προς εσάς, τελικά θα σας εξοντώσουν. Αισθάνεστε αβοήθητοι και αδρανείς επειδή οι σκεπτομορφές, η φαντασία και οι οραματισμοί τους προβάλλονται στην αύρα σας και αισθάνεστε ότι αυτά τα πράγματα στην αύρα σας είστε εσείς. Τρομάζετε με τις σκεπτομορφές στην αύρα σας.

Είναι καλύτερα να μην προκαλείτε καμία κακή σκέψη από κανέναν, επειδή η κακή σκέψη είναι σαν ένα βέλος που είναι δηλητηριώδες· χτυπάει την αύρα σας και συγκεντρώνει δηλητήριο εκεί.

Η επίδραση μπορεί να εκδηλωθεί στο φυσικό σας σώμα, στο συναισθηματικό σώμα σας ή το νοητικό σας σώμα. Για παράδειγμα, εάν σκέφτομαι όμορφα πράγματα για εσάς, αισθάνεστε τόσο όμορφα και δεν ξέρετε γιατί. Είστε χαρούμενοι, τραγουδάτε, χορεύετε, επειδή δίνω ενέργεια στην αύρα σας. Οι όμορφες σκέψεις είναι ρεύματα ενέργειας.

Όταν κάποιος σκέφτεται κακές σκέψεις για σας, αισθάνεστε στενάχωρα, εκνευρισμένα και καταθλιπτικά και τελικά θα παραιτηθείτε. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε καμιά κακή σκέψη, συκοφαντία ή μοχθηρία από κανέναν, επειδή είναι δηλητηριώδη βέλη που θα δημιουργήσουν συνολική κατάθλιψη στο σύστημά σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
New Dimensions in Healing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)