Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ίδιος ο άνθρωπος δημιούργησε την κόλαση

Οι άνθρωποι μιλούν για την κόλαση, αλλά ο Ύψιστος δεν δημιούργησε την κόλαση. Ο ίδιος ο άνθρωπος δημιούργησε την κόλαση φορτώνοντας τον εαυτό του με καύσιμα υλικά, τα οποία μετά το θάνατο του σώματος, εκρήγνυνται σε φλόγες και προκαλούν μεγάλο βασανισμό στην ανθρώπινη ψυχή. Αυτός ο βασανισμός μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο ή μικρό χρονικό διάστημα, ανάλογα τη βαρύτητα των εύφλεκτων υλικών που μεταφέρονται στην άλλη πλευρά της ζωής.

Οι περισσότερες από τις συνήθειες μας είναι πολύ εύφλεκτες στο πυρ του Διαστήματος. Τα περισσότερα από τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι εξαιρετικά εύφλεκτα. Οι περισσότερες από τις σκέψεις μας - που σχετίζονται με το εγώ, την ματαιοδοξία, την απληστία, τη χωριστικότητα και την ψευδαίσθηση - είναι εκρηκτικά στο διάστημα.

Η ψυχική ενέργεια χρησιμοποιείται για να κάψει αυτά τα στοιχεία στη φύση μας, τα οποία θα είναι πολύ εύφλεκτα στον Λεπτοφυή Κόσμο όταν φύγουμε από το σώμα μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε ψυχική ενέργεια και να την χρησιμοποιήσουμε για να κάψουμε όλα τα ανάξια στοιχεία στη φύση μας πριν από τη μετάβασή μας, εισερχόμενοι έτσι στην άλλη πλευρά της ζωής χωρίς κάποιο καύσιμο υλικό στη φύση μας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Psychic Energy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)