Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Η γυναίκα έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα να έρχεται σε επαφή με ανώτερες δυνάμεις

Η γυναίκα έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα να έρχεται σε επαφή με ανώτερες δυνάμεις. Μπορείτε να βρείτε τώρα παντού, σε οποιαδήποτε εκκλησία ή θρησκευτική οργάνωση, ότι η γυναίκα είναι το αφοσιωμένο, το αφιερωμένο μέρος αυτής της οργάνωσης. Έχει πλήρη αφοσίωση σε υψηλότερα ιδανικά, σε ανώτερα οράματα, σε ανώτερες δυνάμεις. Είναι η γυναίκα που παίρνει την διαισθητική κατεύθυνση και την δίνει στην οικογένειά της, στα παιδιά της. Η μητέρα πρέπει να καθοδηγεί τα παιδιά της διαισθητικά επειδή είναι φυσικά, αρχικά σε επαφή με υψηλότερες πηγές.

Για παράδειγμα, όταν ένα παιδί έρχεται στον κόσμο, το παιδί έρχεται από τις ουράνιες σφαίρες. Ο άντρας δεν έρχεται σε επαφή με τις ουράνιες σφαίρες για να φέρει ένα παιδί, αλλά η γυναίκα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα Διδασκαλία που δόθηκε τον 19ο και τον 20ό αιώνα ήταν στη γυναίκα.

Για παράδειγμα, μιλάμε για τον Ιησού και για τον Χριστό. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ακόμα ότι, ιστορικά, ήταν η Παναγία που έκτισε την εκκλησία, οργάνωσε την εκκλησία και ενορχήστρωσε την εκκλησία. Εκείνη ήταν η έμπνευση. Όταν οι μαθητές διέφυγαν από δω κι από κει, τους κάλεσε και τους είπε: "Ας αρχίσουμε τώρα το έργο, τον μόχθο, την υπηρεσία." Ήταν τόσο όμορφη.

Όταν ήμουν στην Ιερουσαλήμ, ένας άντρας εκατό χρονών μου είπε: "Θα σου πω μια ιστορία που δεν ξέρεις". Μου είπε: "Όταν πήραν την Παναγία για να Την θάψουν, για τελευταία φορά ήρθαν όλοι οι μαθητές και ήθελαν να δουν το πρόσωπό Της. Άνοιξαν το φέρετρο και δεν ήταν εκεί, αυτό λέγεται «η Ανάληψη της Παναγίας» που η Καθολική Εκκλησία γιορτάζει.

Μια μεγάλη ενέργεια, ένας μεγάλος άνθρωπος είναι σε κάθε γυναίκα. Σε κάθε γυναίκα υπάρχει ένας μηχανισμός που μπορεί να έρθει σε επαφή με υψηλότερες αξίες, ιδέες, οράματα και όνειρα. Είναι η γυναίκα που τα λαμβάνει επειδή η κεραία της είναι χτισμένη διαφορετικά από την κεραία του άνδρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες δεν έχουν αξία. Δεν λέω κάτι τέτοιο. Είναι και οι δύο πλευρές του ενός χεριού και πρέπει να παραμείνουν έτσι. Κανείς δεν είναι ανώτερος. Κανείς δεν είναι κατώτερος. Είναι το ίδιο αλλά πρέπει να αναγνωριστούν ως αυτό που είναι.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Wisdom of the Zodiac, vol.2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)