Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Συχνά εμποτίζουμε τα δωμάτιά μας, τους κήπους μας, τα γραφεία μας με ανησυχίες, αρνητικά συναισθήματα, καταστροφικές σκέψεις

Συχνά εμποτίζουμε τα δωμάτιά μας, τους κήπους μας, τα γραφεία μας με ανησυχίες, με αρνητικά συναισθήματα, με καταστροφικές σκέψεις διαφόρων ειδών. Η σφαίρα γύρω από τις κατοικίες και τα μέρη εργασίας μας είναι τόσο μολυσμένη από μια τέτοια μόλυνση, που η ψυχή μας δυσκολεύεται να αναπνεύσει και να είναι δημιουργική.

Αντί για τέτοιες αρνητικές ουσίες, μπορούμε να γεμίσουμε τα σπίτια και τα γραφεία μας με την ουσία της χαράς και της αγάπης, και έτσι να αυξήσουμε τη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα και την υπηρεσία μας στον κόσμο.

"Είναι χρήσιμο να εμποτίζετε το διάστημα με χαρά". Σπάνια συνειδητοποιούμε ότι,  με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ενεργούμε, εγχέουμε διάφορα είδη ουσίας στο διάστημα. Η χαρά είναι μια ουσία, ο φόβος είναι μια άλλη ουσία. Η αγάπη, το μίσος και η ευγνωμοσύνη είναι διαφορετικά είδη ουσιών. Είναι απαραίτητο να αναρωτηθούμε με τι είδους ουσία φορτώνουμε το χώρο;

"Είναι επικίνδυνο να σκιάζετε τους ουρανούς με θλίψη. Η χαρά είναι η υγεία του πνεύματος." Ένας χώρος στρωματοποιημένος με θλίψη είναι ένας χώρος μέσω του οποίου λειτουργούν καταστροφικές και αρνητικές δυνάμεις. Ακόμη και στα μικρόβια αρέσει ένας χώρος γεμάτος θλίψη· αναπτύσσονται εκεί σε αφθονία. Στις σκοτεινές δυνάμεις αρέσει η κατάθλιψη και η λύπη, επειδή μπορούν εύκολα να ελέγξουν ένα άτομο που έχει πιαστεί στη λύπη και την κατάθλιψη. Η λύπη μπλοκάρει το όραμα του μέλλοντος, αποδυναμώνει το σώμα σας και παραλύει τη διάνοια σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Flame of Beauty, Culture, Love, Joy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)