Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Όλα τα πλάσματα είναι μετασχηματιστές

Όσο περισσότερο μαθαίνουμε να αισθανόμαστε τον Θεό σε όλα τα ζωντανά πλάσματα, τόσο περισσότερο θα είναι τα μάτια μας ανοικτά στο θαύμα και την ομορφιά του Θεϊκού Σκοπού στη δημιουργία. Όταν σκέφτεστε για τα λουλούδια και τα πουλιά - ή οποιοδήποτε πλάσμα - δεν είναι μόνο αυτό που φαίνονται στην επιφάνεια.

Όταν ένα πουλί τραγουδάει, ενεργεί ως διυλιστήριο, ως μετασχηματιστής στη Φύση, για να αναβαθμίσει τη ζωή της ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πουλιά που τραγουδούν λαμβάνουν τις ενέργειες από τον ήλιο και τις μετατρέπουν σε κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να αφομοιώσουν και στην πραγματικότητα να αυξήσουν τη χαρά, την υγεία και την ευτυχία της ζωής τους.

Όλα τα πλάσματα είναι μετασχηματιστές, και τα ανθρώπινα όντα. Η Μπλαβάτσκι είπε κάποτε ότι η σελήνη πέθανε επειδή η ανθρωπότητα, που  ήταν ζωτικός μετασχηματιστής στο οικοσύστημά της, την άφησε. Και αυτός ο πλανήτης θα πεθάνει όταν η ανθρωπότητα δεν ζει πάνω του πλέον, γιατί η ανθρωπότητα φέρνει ενέργεια στη γη· μετατρέπει ενέργεια από τον ήλιο στη πορεία της προς τον πλανήτη. Συμβαίνει το ίδιο με τα φυτικά και ζωικά βασίλεια.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Teachings of Great Ones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)