Πνευματικοτητα - Συνειδητοτητα - Ελευθερια

Μερικά καινούργια και παλιότερα άρθρα μου σχετικά με τη πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Μεντιουμισμός

Η Προαιώνια Σοφία είναι ενάντια στη νεκρομαντεία. Προειδοποιεί ενάντια σε μεντιουμιστικές δραστηριότητες και προειδοποιεί τους εξυπηρετητές και τους μαθητές να μένουν μακριά από όλες τις επιστήμες της υλοποίησης, του channeling, ή της αυτόματης γραφής.

Τα μέντιουμ βρίσκονται σε επαφή με κελύφη ή, όπως ονομάζονται στην εσωτερική επιστήμη, πτώματα, τα «πνεύματα» που εγκαταλείπονται στο αστρικό πεδίο.

Τι είναι ένα αστρικό πτώμα; Είναι το αστρικό σώμα που αφήνει πίσω της η ανθρώπινη ψυχή αφού περάσει στο νοητικό πεδίο, ή είναι ένα νοητικό πτώμα που αφήνει πίσω της η ανθρώπινη ψυχή όταν περνά σε ανώτερα νοητικά πεδία.

Έτσι έχουμε αστρικά πτώματα που είναι δύο ειδών:
α. Αυτά που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις γήινες και ακατέργαστες ουσίες που υπάρχουν σε αυτό, όπως η λαγνεία, οι εθισμοί, οι συνήθειες κ.λπ.
β. Αυτά που διαρκούν μερικούς μήνες, ημέρες ή ώρες. Υπάρχουν πτώματα πολύ προχωρημένων ανθρώπινων ψυχών. Με την αναχώρησή τους στον Πύρινο Κόσμο, τα πτώματά τους αρχίζουν να καίγονται αργά ή γρήγορα, ή εκρήγνυνται αμέσως.
Έχουμε επίσης νοητικά πτώματα, τα οποία υπάρχουν σε δύο μορφές:
α. Εκείνα που λιώνουν αμέσως και εξαφανίζονται.
β. Εκείνα που διαρκούν πολύ καιρό ανάλογα με τις γήινες σκέψεις της απληστίας, της κατοχής, της εκδίκησης και της ενοχής.

Όλα αυτά τα πτώματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο λεπτοφυές πεδίο έχουν την τάση να προσελκύονται από τη σφαίρα της γης λόγω των υπαρχουσών ουσιών σε αυτές του μίσους, του θυμού, του φόβου, της ζήλιας, της εκδίκησης, της κακίας, της συκοφαντίας κ.λπ., και λόγω της ύπαρξη του εγώ, της ματαιοδοξίας, της χωριστικότητας, της ψευδαίσθησης, της απληστίας, της εκδίκησης και ούτω καθεξής.

Τα μέντιουμ είναι εκείνα που δίνουν σε τέτοια πτώματα ενέργεια για να έρθουν πιο κοντά στην ανθρώπινη ζωή και έτσι τα επανενεργοποιούν.
Πώς τα επανενεργοποιούν;
Το εκτόπλασμα και η αστρική ενέργεια που διαρρέει από τα μέντιουμ, δημιουργεί έναν σύνδεσμο μεταξύ του μέντιουμ και του πτώματος και οι εντυπώσεις που υπάρχουν μέσα στα κέντρα και τις αισθήσεις του πτώματος αρχίζουν να αναπαράγονται, σαν να ήταν ταινίες ή δισκέτες.

Ο υποσυνείδητος νους και μερικές φορές ο συνειδητός νους του μέντιουμ βάζει το πτώμα σε δράση και σχεδιάζει τις «απαντήσεις» που χρειάζεται το μέντιουμ ή τα μηνύματα που περιμένει, κάνοντάς το να πιστεύει ότι βρίσκεται σε επαφή με μια αναχωρημένη ψυχή.
Σύμφωνα με την Προαιώνια Σοφία, καμία αναχωρημένη ψυχή (εκτός από εκείνες που έχουν εγκλωβιστεί στο αιθερικό πεδίο) δεν μπορεί να κατέβει στη γη. Αλλά η ψυχή του μέντιουμ μπορεί να μπει στους Λεπτοφυείς Κόσμους, και αν εκπαιδευτεί, μπορεί να έρθει σε επαφή με τους πεθαμένους. Αλλά αν δεν είναι εκπαιδευμένος, συνδέεται με τα πτώματά τους, πιστεύοντας ότι είναι ζωντανές οντότητες.
Στα πνευματιστικά σεάνς, οι οπτασίες δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συμπύκνωση ενός πτώματος, περιβεβλημένο και ενεργοποιημένο από το εκτόπλασμα του μέντιουμ.

Είναι πιθανό ένας προχωρημένος ψυχικός να έρθει σε επαφή με ζωντανούς Διδασκάλους που υπάρχουν στα αιθερικά ή φυσικά τους σώματα στον πλανήτη. Αυτό είναι πολύ πιθανό και ένας τέτοιος προχωρημένος ψυχικός μπορεί να φέρει μεγάλη σοφία από αυτούς τους Διδασκάλους.

Είναι επίσης πιθανό ότι κάποιοι προχωρημένοι ψυχικοί μπορεί να έρθουν σε επαφή με ανώτερες Ιεραρχίες που υπάρχουν σε ιερούς πλανήτες, για παράδειγμα, στην Αφροδίτη, όπου βρίσκεται η πηγή της επιστήμης του πλανήτη μας. Αλλά για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους Διδασκάλους στην Αφροδίτη, πρέπει να έχετε την πιο αγνή καρδιά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Ορισμένα νοητικά πτώματα ταυτίζονται με μεγάλες ποσότητες επιστημονικής γνώσης καθώς και με άλλες εξειδικευμένες γνώσεις. Αλλά αυτή η γνώση δεν είναι πιο προηγμένη από τη γνώση που είχε ήδη καταγραφεί στο μυαλό τους ενώ ήταν στη γη. Έτσι αυτά τα μέντιουμ που επικοινωνούν μαζί τους δεν κερδίζουν τίποτα το ιδιαίτερο. Τα μέντιουμ που δεν έχουν γνώση της σύγχρονης επιστήμης, για παράδειγμα, μπορεί να πιστεύουν ότι αυτά τα πτώματα δίνουν κάτι ξεχωριστό!
Επίσης, είναι πιθανό αυτά τα νοητικά ή αστρικά πτώματα να ανήκουν σε ιεροκήρυκες διαφόρων θρησκειών και να λαμβάνεται κοινότυπο κήρυγμα που δεν περιέχει σοφία που να ξεπερνά εκείνη του παρελθόντος.
Οι μελλοντικοί ψυχικοί θα εκπαιδεύονται να μην έρχονται σε επαφή με κελύφη ή πτώματα, αλλά να αποσύρονται από τα αστρικά, χαμηλότερα νοητικά και ακόμη και από τα ανώτερα νοητικά τους σώματα και να παρακάμπτουν τα αντίστοιχα αστρικά και νοητικά πεδία και να έρχονται σε επαφή με εκείνα τα φωτισμένα πνεύματα που ζουν στο Ενορατικό πεδίο. Μόλις μια τέτοια επαφή δημιουργηθεί συνειδητά, ο κόσμος θα ευλογηθεί από μια αληθινή επιστήμη, από μια πραγματική ηγεσία για το καλό όλων των ζωντανών μορφών στον πλανήτη.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της επικοινωνίας με πτώματα;

α. Τα πτώματα φέρνουν αστρικούς και νοητικούς ιούς στα σώματα των μέντιουμ.
β. Εκφυλίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός μέντιουμ.
γ. Φέρνουν σύγχυση στο μυαλό του μέντιουμ και προκαλούν αναταραχή στη ζωή του.
δ. Φέρνουν χωριστικότητα, μίσος, θυμό, επαναστάσεις και πόλεμο στην ανθρωπότητα.
ε. Αναστατώνουν το νου εκείνων με τους οποίους είχαν προβλήματα στο παρελθόν.
ς. Αποτρέπουν τους ανθρώπους από το να αγωνίζονται για πνευματική ανεξαρτησία.
ζ. Διαδίδουν ψέματα και αναγκάζουν τους ανθρώπους και τα έθνη να σταθούν εναντίον του άλλου.
η. Μολύνουν την αύρα του μέντιουμ και την αύρα εκείνων που βρίσκονται γύρω από το μέντιουμ.
θ. Μερικές φορές αυτά τα πτώματα έρχονται ακόμη και λιώνουν στα αστρικά και νοητικά σώματα των μέντιουμ ή στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους, δημιουργώντας ανίατες νοητικές και αστρικές ασθένειες.
ι. Αυτά τα πτώματα μπορούν να στέλνουν σήματα σε σκοτεινές δυνάμεις και να παρέχουν αστρική ή νοητική ουσία για αυτούς, επιτρέποντάς τους να κατέχουν τα μέντιουμ και να τα χρησιμοποιούν ως παράγοντες καταστροφής, δολοφονίας και διαδεδομένων εγκλημάτων.

Εκείνες οι κοινωνίες που ανέχονται τον μεντιουμισμό τελικά πληρώνουν ένα υψηλό τίμημα για αυτό με διάφορους τρόπους.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο στόχος μας ως άνθρωποι είναι να προχωρήσουμε στους Υψηλότερους Κόσμους ακολουθώντας τα ακόλουθα πέντε βήματα:
Συνεχείς προσπάθειες με αυστηρά μαθήματα σπουδών
Διαλογισμός
Αβλάβεια
Αγνότητα
Θυσιαστική υπηρεσία
Η ανάβαση του πνεύματος ή της ανθρώπινης ψυχής προς υψηλότερες διαστάσεις εξαρτάται από το «βάρος» των σωμάτων του, για παράδειγμα.
Το αστρικό σώμα και το νοητικό σώμα μπορούν να φορτωθούν βαριά, ή να γεμίσουν με ουσία που βοηθά να τα μετακινήσετε προς υψηλότερες κατευθύνσεις.

Ποια είναι αυτά τα βαριά "βάρη";
Πρόσγειες ωθήσεις και κίνητρα όπως υπερβολικό φαγητό, αλκοόλ, ναρκωτικά, σεξ και προσκόλληση στην ιδιοκτησία.
Αρνητικά συναισθήματα όπως φόβος, θυμός, μίσος, ζήλια, εκδίκηση, σκληρότητα, συκοφαντία, κακία, θυμαπάτη.
Πυκνές σκεπτομορφές όπως απληστία, ματαιοδοξία, εγωισμός, χωριστικότητα, φανατισμός, υποκρισία, πληγές και ουλές που συλλέγονται στα λεπτοφυή σώματά μας μέσω επιβλαβών σκέψεων, λέξεων και ενεργειών που έχουν διαπραχθεί εναντίον άλλων.
Τέτοια φορτία, πληγές και ουλές καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο για μια ψυχή να ανέβει.
Μερικά από αυτά τα φορτία είναι εύφλεκτα υλικά που εκρήγνυνται όταν περνούν από συγκεκριμένα επίπεδα ή συχνότητες των αστρικών και νοητικών πεδίων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανθρώπινη ψυχή μπορεί να έχει την εμπειρία ότι βρίσκεται στην κόλαση.

Από την άλλη πλευρά, εάν τα σώματα της ανθρώπινης ψυχής είναι γεμάτα με πνευματική ουσία, όχι μόνο καθιστά την πτήση εύκολη αλλά και ένα ευχάριστο ταξίδι.

Η πιο πολύτιμη «ουσία» φυσικά είναι η ψυχική ενέργεια, η οποία όχι μόνο προστατεύει την ανθρώπινη ψυχή από διάφορες επιθέσεις, αλλά επίσης ανοίγει τις πύλες, ας πούμε, στην Ατραπό και κάνει την ανθρώπινη ψυχή να απολαμβάνει την ευτυχία της ελευθερίας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Breakthrough to Higher Psychism

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)